Kırşehir’de, hafta sonu meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybetti 10 kişi yaralandı

Kırşehir’de, hafta sonu meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi yaşamını yitirdi 10 kişi ise yaralandı.Akpınar İlçesine bağlı Büyükabdiuşağı ile Küçükabdiuşağı köyü arasında meydana gelen traktör kazasında Kamber Akbulut (75) yaralı kaldırıldığı Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Ankara-Kayseri kara yolunda iki ticari aracın çarpışmasıyla meydana gelen kaza da ise 3 kişi çeşitli yerlerinden hafif yaralanarak Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Mucur ve Kaman ilçesinde farklı zamanlarda meydana gelen kazalarda ise 7 kişi yaralanarak tedavi altına alındı.

Kırşehir’de, hafta sonu meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi yaşamını yitirdi 10 kişi ise yaralandı.
Akpınar İlçesine bağlı Büyükabdiuşağı ile Küçükabdiuşağı köyü arasında meydana gelen traktör kazasında Kamber Akbulut (75) yaralı kaldırıldığı Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ankara-Kayseri kara yolunda iki ticari aracın çarpışmasıyla meydana gelen kaza da ise 3 kişi çeşitli yerlerinden hafif yaralanarak Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Mucur ve Kaman ilçesinde farklı zamanlarda meydana gelen kazalarda ise 7 kişi yaralanarak tedavi altına alındı. Yaralıların genel sağlık durumlarının ise iyi olduğu kazalarla ilgili olarak işlem başlatıldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz