Kırşehir’de Hızlı Okuma Teknikleri Anlatıldı

Kırşehir’de 'Hızlı Okuma Teknikleri' akademisyen Muradiye Akcan tarafından anlatıldı.Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen...

Kırşehir’de 'Hızlı Okuma Teknikleri' akademisyen Muradiye Akcan tarafından anlatıldı.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen panel de konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Okumaya başlayınca uykum gelirdi şimdi daha iyi okuyorum kişisel gelişim kursları çok önemli.” dedi.

Kırşehir’de özel bir kişisel gelişim kursu (Özel Hake) tarafından verilen panel Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda Akademisyen Muradiye Akcan’ın Hızlı Okuma Tekniklerini anlatımı ile gerçekleşti. Program öncesinde kursunda öğrencisi olduğunu ifade eden ve Belediye olarak kişisel gelişim kurslarını desteklediğini belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Okumak çok önemli, eğer çevrenizde okumaya ilgi yoksa sizde okumaya karşı ilgisiz şekilde yetişiyorsunuz. Biz Kırşehir Belediyesi olarak kişisel gelişim kurslarına elimizden gelen desteği sunuyoruz. Aile Yaşam Merkezi ile Kırşehir’de isteyene bu hizmeti sunacağız.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Program Akademisyen Muradiye Akcan’ın hızlı okuma tekniklerini anlatımı ile devam etti. Akcan "Hayatınızın her alanında ön yargıdan mutlaka uzak durun. Yanlış okuma tekniklerini kullanarak kendinizi boş yere yormayın. Sadece okumak için okuyorum anlayışından vazgeçin. Hayatımızın unutmayın ki her anı birbirine bağlı şekilde ilerler. Önemli olan bu bağı doğru şekilde kullanabilmektir.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: