Kırşehir'de "Kur'anı Kerim'i Güzel Okuma" Yarışması Düzenlendi

Kırşehir'de, "Kur'anı Kerim'i Güzel Okuma" yarışması düzenlendiği bildirildi.

Kırşehir'de, "Kur'anı Kerim'i Güzel Okuma" yarışması düzenlendiği bildirildi.

İl Müftülüğünden yapılan açıklamada, kız kuran kurslarında eğitim gören 17 yaş altı ve üstü kursiyerler arasında yapılan yarışmaya il merkezinden 4 kuran kursundan öğrencilerin katıldığı ifade edildi.

Açıklamada, 17 yaş üstü kategoride, da Gölhisar Kur'an Kursu'ndan Mukaddes Ataş'ın birinciliği, Bekirkadı Kur'an Kursu'ndan Döndü Karakaya'nın ikinciliği, İhsan Yeşilli Kur'an Kursu'ndan Serap Akpınar'ın da üçüncülüğü elde ettiği belirtildi.

Reklam
Reklam

17 yaş altı kategorisinde ise Süleymaniye Kur'an Kursu'ndan Zeliha Özcan'ın birinci olduğu duyurulan açıklamada, İl Müftülüğü Konferans Salonundaki yarışmada, İl Müftü Yardımcısı Şinasi Öztürk, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü İsmail Koç, İl Vaizi Erol Kılıç ile İl Uzman Vaizi Raziye Bozova'nın jüri üyeliği yaptığı dile getirildi.

Yarışmanın finalinin 8 Mayıs günü İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda yapılacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz