Kırşehir'de Otomobilde Esrar Bulunması

Kırşehir'de otomobilde yaklaşık 150 kilo esrar ele geçirilmesi ile ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Kırşehir'de otomobilde yaklaşık 150 kilo esrar ele geçirilmesi ile ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Kırşehir-Kayseri karayolu Ortaköy kavşağında durdurdukları araçta yaklaşık 150 kilo esrar ele geçirmeleri üzerine aracın sürücüsü Ş.K'yi gözaltına aldı.

Yapılan sorgulamanın ardından çalışmayı genişleten polis ekipleri, olayla ilgili oldukları ileri sürülen 2 kişi daha yakaladı.

Zanlılar A.D, R.D ve Ş.K, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan 3 zanlı cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırşehir-Kayseri karayolu Ortaköy kavşağında durumundan şüphelendikleri 44 EL 993 plakalı otomobilde yaklaşık 150 kilo esrar ele geçirmişti.

Muhabir: Abdullah Yıldız / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: