Kırşehir’de Ramazan Çoşkusu

Kırşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu ramazan ayı eğlenceleri büyük beğeni topluyor.Hava sıcaklıklarının normalin üzerinde seyretmesi nedeni...

Kırşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu ramazan ayı eğlenceleri büyük beğeni topluyor.

Hava sıcaklıklarının normalin üzerinde seyretmesi nedeni ile bunalan Kırşehirliler, Ramazan Gecelerinde düzenlenen eğlencelerle rahatlıyor.

Katılımın her geçen gün arttığı gözlenirken, Kırşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca düzenlemiş olduğu eğlenceler Kırşehir’de iftar sonrasında insanların Cacabey meydanına gelmesini sağlıyor. Mustafa Demirci’nin sahne aldığı tasavvuf müziği konseri Cacabey meydanında geç saatlere kadar izlendi.

Reklam
Reklam

Aynı saatlerde gençlerde Ahi meydanı üzerinde yerel müzik gurupları ile eğlendi. Eğlence ve etkinliklerin Kırşehir Belediyesince ramazan ayı boyu devam edeceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: