Kırşehir'de Sahte Para Operasyonu: 3 Gözaltı

Kırşehir'de bir ihbarı değerlendiren ekipler, esnaflara sahte para veren 3 kişiyi gözaltına alırken, 6 adet...

Kırşehir'de bir ihbarı değerlendiren ekipler, esnaflara sahte para veren 3 kişiyi gözaltına alırken, 6 adet 200 TL'lik banknota el koydu.

Olay, Kırşehir'in Akpınar İlçesi'ndeki esnafların kendilerine sahte para verildiğinin fark etmeleri ile başladı. Esnaflar kendilerine sahte para veren 3 kişiyi emniyete ihbar etti. İhbarı değerlendiren Kırşehir Kaçakçılıkla ve Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şahısları aramaya başladı. Ekipler 34 plakalı aracı, kovalamaca sonunda Kırşehir çıkışında yakaladı. Yapılan aramada, 6 tane sahte 200 TL banknotu bulundu. Kaçan otomobildeki M.S.Y., B.A. ve M.Ş.K. isimli 3 kişi gözaltına alındı. Şahıslar, polisteki sorgularının ardından Kırşehir Adliye'sine sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: