Kırşehir’de Tablet Bilgisayar Dağıtımı Başladı.

Kırşehir’de, Fatih Projesi kapsamında Sıddık Demir Anadolu Lisesi'nde tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirildi.Kırşehir'de, Fatih Projesi kapsamında...

Kırşehir’de, Fatih Projesi kapsamında Sıddık Demir Anadolu Lisesi'nde tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirildi.

Kırşehir'de, Fatih Projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen 613 adet Tablet Bilgisayar dağıtımına başlandı. Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Anadolu Lisesinde düzenlenen tablet bilgisayar dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin hedeflerine ve ideallerine ulaşmasında tablet bilgisayarların oldukça önemli olduğunu söyledi.

Özdemir Çakacak, “Bilişim teknolojisi dünyada çok hızlı gelişiyor. Bu gelişmeden sizlerinde faydalanması gerekiyor. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak 2023 yılında dünyanın ilk on ekonomisi arasında olacak diyorsak bu durum öğrencilerimizin büyük başarılar sağlamasıyla gerçekleşecek. Bunun için bu proje son derece önemlidir. Bu tabletler öğrencilerimizin başarılarını artıracağını düşünüyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Tablet bilgisayar dağıtım törenine Vali Özdemir Çakacak Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz