Kırşehir'de Trafik Kazası: 4 Yaralı

Ankara-Kayseri karayolunda karşı yönden seyreden 2 otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Ankara-Kayseri karayolunda karşı yönden seyreden 2 otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Kayseri istikametinden Kırşehir istikametine seyir halinde olan A.E. yönetimindeki 66 KN 599 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini 33. kilometrede kaybetmesi sonucunda karşı yönden gelmekte olan 06 AHN 33 plakalı H.A. yönetimindeki otomobil ile çarpışması sonucunda meydana geldi. Bölgeye sevk edilen Kırşehir Bölge Trafik ekipleri karayolunda yol güvenliği alırken 112 ekipleri de kaza da yaralanan H.A, A.N.A, M.E ve A.E'yi Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Kaza ile ilgili incelemeler sürerken, yaralılar tedavi altına alındı. Yaralılardan A.E.'nin hayati tehlikesinin olduğu bilgisine ulaşıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: