Kırşehir'de Yeni Asfalt Serme Makineleri İşe Başladı

Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmalarını daha hızlı ve kaliteli yapabilmesi için iş makinesi...

Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmalarını daha hızlı ve kaliteli yapabilmesi için iş makinesi parkına yeni araçlar alarak daha da güçlendirdi.

Uzun zamandır kullanılan asfalt serme makinesi ihtiyaçlara cevap vermemesi nedeni ile 2012 model son teknoloji donanımlı asfalt serme makinesi Kırşehir Belediyesi’ne kazandırıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan ve alınan makinelerin asfalt sıkıştırma özelliğine sahip olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “6 tonluk ve 2 tonluk iki adet silindirli iş makinesi alındı. Böylece Kırşehir Belediyesi uzun yıllar yol çalışmalarında kullanacağı iş makinelerine sahip oldu” dedi.

Reklam
Reklam

Belediyenin öz kaynaklarından yararlanılarak yaklaşık 700 bin TL bedelle yeni alınan makineler ile istenilen kalınlık, eğim ve yüzeysel düzgünlükte asfalt serme işlemleri yapılacağını kaydeden Bahçeci, “Bozuk yolların düzeltilmesi için köklü çözümler üretmekteyiz. Sürücülerin daha konforlu yollara kavuşması için yapılan bu yeniliklerle sağlam ve daha düzgün yollar yapmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Bahçeci, “Asfalt sezonu üç yeni makine ile açtık. Yeni iş makineleri şehre hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: