Kırşehir'de Yılın Annesi 2 Engelli Çocuk Sahibi Olan Songül Yıldız Oldu

Kırşehir'de Anneler Gününe özel düzenlenen programda, yılın annesi, 2 engelli çocuk sahibi olan Songül Yıldız...

Kırşehir'de Anneler Gününe özel düzenlenen programda, yılın annesi, 2 engelli çocuk sahibi olan Songül Yıldız oldu.

Kırşehir Kent Konseyi ve Kırşehir Belediyesi tarafından yılın annesini seçti. Kırşehir protokolünün katılımı ile gerçekleştirilen ve yılın annesinin seçildiği programa anneler çocukları ile birlikte katıldı. Kırşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Biz sadece bir günde anneleri anmıyoruz. Anneler bizler için her gün anılmalı. Hepimizi yetiştiren annelerimiz,

Reklam
Reklam

Annelerin sosyal hayatta olması bizler için önemli. Toplumun en önemli bireyleri hanımlar, bizler Kırşehir Belediyesi olarak sosyal hayatta sizlerin ön planda olmaları için gerekli olanakları sunmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Vali Mehmet Ufuk Erden'de yaptığı konuşmada, Annelerin hayatın her alanında olduğunu bilerek, bireylerin yetişmesinde önemli bir yerde olduklarının unutmaması gerektiğini söyleyerek, "Anneler başlarda taç, çocuklarımızı yetiştirirken gösterdikleri sabır takdire şayan, inanıyorum ki ülkemizin yetişmesinde bile büyük bir öneme sahipler. Aile yapısı bizler için çok önemli" dedi.

Daha sonra yılın annesi seçilen 2 engelli çocuk annesi Songül Yıldız'a Vali Erden'in eşi Yeşim Erden ve Belediye Başkanının eşi Zerrin Bahçeci hediye ve çiçek takdim etti. Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: