Kırşehir’den 360 Öğrenci “seyyah Ulu Çınarın İzinde” Gezecek

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş; Seyyah Projesi kapsamında Kırşehir’den 360 gencin...

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş; Seyyah Projesi kapsamında Kırşehir’den 360 gencin geziye çıkacağını söyledi.

Güneş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Seyyah Projesi kapsamında 2013 yılı içerisinde 360 gencin Kayseri, Nevşehir ve Konya’ya düzenlenecek gezilere katılacağını bildirdi.

Gençlerin kültürel yönden gelişmelerini amaçlayan proje kapsamında düzenlenecek gezilerin tüm giderlerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacağını belirten Güneş, ''Gençlik ve Spor Bakanlığı bu tür etkinliklere büyük önem vermektedir. Bu kapsamda da bakanlık “Seyyah Ulu Çınarın İzinde” projesi kapsamında günü birlik gezi olarak Konya, Kayseri ve Nevşehir gibi illere gezi düzenleyeceğiz. Bu gezilere katılmak isteyen gençlerin müdürlüğe müracaat etmelerini istiyoruz. Bu etkinlik, umuyorum gençlere ikinci dönemde iyi bir moral olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: