Kırşehirli Gençler Kamp Gezilerine Büyük İlgi Gösterdi

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, yaz kamplarına ve seyyah projesi kapsamında...

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, yaz kamplarına ve seyyah projesi kapsamında düzenlenen gezilere yüzlerce gencin katıldığın söyledi.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği yaz kamplarına ve seyyah projesi kapsamında düzenlenen gezilere yüzlerce genç katıldı. Gençlerin sosyal yönlerini ön plana çıkarmayı ve aynı zamanda tarih ve kültür açısından bakış açılarını zenginleştirmeyi hedefleyen Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çeşitli illere geziler düzenledi. Bu projeler kapsamında düzenlenen yaz kamplarına Kırşehir’den 314 genç, deniz ve doğa kamplarına da 174 genç katıldı.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş; “ Bilindiği gibi Bakanlığın Seyyah Projesi kapsamında gençlerimizi Malatya, Adana ve Sinop illerimize gönderdik. Gençlerimizin bu illere giderek ülkemizin güzelliklerini, tarihi turistik mekanlarını görmeleri sağlandı. Yaz kampları doğrultusunda ilimizden 314 gencimiz sözü geçen illerimizi gezme ve görme imkanına kavuştu. Bunun yanında deniz ve doğa kamplarımıza da 174 gencimiz katıldı” dedi.

Şaban Güneş, “Bu gençlerimizde kamp süresince hem eğlendiler, hem dinlendiler, daha da önemlisi ülkemizin dört bir yanından gelen gençlerimiz bir arada olma imkanı buldular. Özellikle birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olan şu günlerde gençlerimizin bir arada olup kaynaşmaları bizi oldukça sevindirdi” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: