Kırşehirli Iş Adamlarından Aksaray Ziyareti

Kırşehir Ahi İşadamları Derneği'ne (KAHİAD) üye bir grup iş adamı Aksaray Girişimci İşadamları Derneği'ne (AGİAD)...

Kırşehir Ahi İşadamları Derneği'ne (KAHİAD) üye bir grup iş adamı Aksaray Girişimci İşadamları Derneği'ne (AGİAD) ziyarette bulundu. Kırşehirli iş adamlarına AGİAD üyesi Abdullah Avan rehberliğinde Aksaray gezisi düzenlendi.
Sabah saat 9'da AGİAD'da kahvaltıyla başlayan gezi programı organize sanayi bölgesinde Elmacılar Otomotiv ve Aral Ltd fabrika gezisi ile devam etti. Öğle yemeğinden sonra Eğri Minare, Ulucami , Zinciriye Medresesi ve Somuncu Baba Külliyesi ziyaret edildi. Şehir merkezindeki geziden sonra Ihlara Vadisi ve Güzelyurt’a doğru yola çıkıldı. İş adamları Aksaray’a uzun zamandır gelmediklerini Aksaray’ın hızlı adımlarla büyümekte olduğunu ayrıca tarihi mekanların Aksaray’a yakışır bir şekilde bakımlı ve turizme kazandırılmış olduğunu ifade etti.
AGİAD üyesi Abdullah Avan yaptığı açıklamada, Aksaray’ın misafirperverliğini göstermek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. KAHİAD Genel Sekreteri Ramazan Düğen ise Aksaray ‘ın örnek alınacak bir şehir olduğunu gördüklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: