Kırşehirliler Derneği’nden memurlara ziyaret

Kırıkkale’de faaliyet gösteren Kırşehirliler Derneği, Memurlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek binasındaki ziyarette memurlar, Kırşehirlilere yemek...

Kırıkkale’de faaliyet gösteren Kırşehirliler Derneği, Memurlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek binasındaki ziyarette memurlar, Kırşehirlilere yemek ikram etti.
Yemekte konuşan Memurlar Derneği Başkan Yardımcısı Karaca Sarı, bu tür yemeklerin, birlik, beraberlik ve kaynaşma duygusunu artırdığını ve hayırlara vesile olduğunu ifade etti. Değişik sivil toplum örgütleriyle birarada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Sarı, bundan sonra da görüşmelere devam edeceklerini söyledi.
Sarı, "Dernek olarak sivil toplum örgütleriyle yapmış olduğumuz programın sosyal kaynaşma açısından önemli olduğunu düşünüyoruz. Dernek genç, aktif, hizmet heyecanıyla dolu kişilerden oluşuyor. Kayıtlı 30 olmak üzere gönüllü yaklaşık 100 üyemiz bulunuyor. Üyelerimiz ekonomik, sosyal, kültürel, demokratik hak ve menfaatlerini koruyarak, adalet ile birlikte eşitlik çerçevesinde çalışma hayatını geliştirmeyi kendisine ilke edinmiştir. Üyelerimiz mesleki, kültürel, sosyal, ekonomik ve hukuki yönlerden bilinçlendirilecektir. Mesleki yönden gelişmelerini ve aralarındaki dayanışmayı sağlamak için gayret göstereceğiz." dedi.
Derneğin vizyonunun, millî ve kültürel değerler ışığında evrensel gelişmeleri değerlendirecek birer fert haline getirmeye çalıştığını ifade eden Sarı, “Globalleşen dünyanın içinde kaybolmadan, ülkesinde meydana gelen olaylara karşı duyarlılığı yüksek olan ve ülkesinin çıkarlarını her şeyin üstünde gören ekiple yola çıkmış bulunuyoruz." şekliden konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz