Kırşehirspor, amatör lige katılamıyor

3. Futbol Ligi'nden Amatör BAL Ligi'ne düşen Kırşehirspor, Bölgesel Amatör Lig'e katılamadı. Kırşehirspor'un katılama nedeni...

3. Futbol Ligi'nden Amatör BAL Ligi'ne düşen Kırşehirspor, Bölgesel Amatör Lig'e katılamadı. Kırşehirspor'un katılama nedeni ise Türkiye Futbol Federasyonu'na teminat mektubunu vermediği için olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, kentten destek bulamayan Kırşehirspor, istenen teminat mektubunu federasyona veremediği için Bölgesel Amatör Lig'e alınmadı.
Bu nedenle Kırşehirspor 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde mücadele edecek. Ali Gökçınar başkanlığındaki Şirin Kırşehirspor ise gerekli teminatı vererek Bölgesel Amatör Lig'e katılma hakkı elde etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz