Kırtasiye setleri Bayındır’dan dağıtılmaya başlandı

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın öğrencilere yönelik başlattığı kırtasiye yardımı, Bayındır ilçesindeki ilköğretim okullarından başladı....

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın öğrencilere yönelik başlattığı kırtasiye yardımı, Bayındır ilçesindeki ilköğretim okullarından başladı. Kırtasiye malzemeleri, ilk olarak Çırpı Şehitler ve Mustafa Adanır ilköğretim okullarında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Sevinç ve Belediye Başkanı Mehmet Kertiş dağıtıldı.
Başkan Kertiş, 1. sınıfları gezerek defter, kalem, silgi ve birçok kırtasiye malzemesinin bulunduğu setleri verdi. Öğrencilerden de birer anne baba gibi olan öğretmenlerini dinlemelerini, derslerini zamanında çalışmalarını istedi.
Daha sonra okulların ihtiyaçları hakkında bilgi alan Kertiş, "Eğitime yaptıkları katkılardan dolayı başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti İzmir İl Başkanımız Ömer Cihat Akay’a teşekkür ediyorum. Bu yardım, çocuklarımızı sevindirmiştir. Belediye olarak eğitime verdiğimiz destek de kesintisiz devam edecektir. Çocuklarımız geleceğimizdir, onlar ne kadar iyi yetişirse ülkemizin geleceği de o kadar iyi olacaktır." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz