Kırtasiyeciler, Belirsizlikten Şikayetçi

Türkiye'de eğitim sisteminde hemen her yıl yaşanan değişiklikler, başta kırtasiyeciler olmak üzere eğitim sektöründeki firmaları...

Türkiye'de eğitim sisteminde hemen her yıl yaşanan değişiklikler, başta kırtasiyeciler olmak üzere eğitim sektöründeki firmaları etkiliyor. Kars’ta toptan ve parakende kırtasiyecilik yapan Ayhan Kırtay, eğitimdeki sürekli değişiklikler yüzünden çok sayıda kırtasiyenin zor günler geçirdiğini söyledi.

Eğitim sektöründe yaşanan belirsizliklerin kırtasiyecilerin, okul kiyafeti üretenlerin ve bir çok döküman tedarikçisinin önünü görmelerine engel olduğuna dikkat çeken 25 yıllık kırtasiyeci Kırtay, bu belersizliğin kırtasiyelerinin pazarlama ayağında daha çok kendini hissettirdiği ürün satamadıklarını savundu. Bu gidişatın kırtasiyelerin kapanmasına neden olacağını savundu.

Reklam
Reklam

Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği(KARSİAD) Genel Sekreteri Cengiz Kaya ise eğitimdeki belirsizlikten, bu alanda hizmet veren ve üreten üyelerinin ciddi şekilde rahatsız olduğunu söyleyerek, "Eğitim alanı için tüm varlıklarını ortaya koyan, ekmek parası kazanan ve kazandıran bunun ötesinde ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde rol alan kişiler belirsizlik ortamından kurtarılmalıdır." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: