Kırtasiyeciler Uludağ’da buluştu

Güney Marmara bölgesinde faaliyetini sürdüren kırtasiyeciler ve satış firmaları Bursa Uludağ’da bir araya geldi. Türkiye’nin...

Güney Marmara bölgesinde faaliyetini sürdüren kırtasiyeciler ve satış firmaları Bursa Uludağ’da bir araya geldi. Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden olan Uludağ’da gerçekleştirilen ‘Kırtasiye sezon satış aktivitesi’ ile ana firmalar ve kırtasiyeciler hem ticaret hem tatil yaptı.

Yağmur Dağıtım'ın, bayiliğini yaptığı 60 firmanın bir araya geldiği Uludağ’da, yaklaşık 200 kırtasiyeci satış yapma imkanı buldu. Yağmur Dağıtım adına yapılan satışlar hem firmaları hem müşterileri memnun etti.
Yağmur Dağıtım Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güney, bu yıl 16.’sını gerçekleştirdikleri sezon satış fuarının çok iyi geçtiğini belirterek, “Toplam 3 gün süren fuarımızı bu yıl yine Uludağ’da yaptık. Büyük bir katılım var. Ana bayiliğini yaptığımız firmalar ve müşterilerimiz burada hem tatil yapıyor, hem de satış yapıyorlar.” dedi.
Bu yılki katılımın geçen yıllara göre büyük yoğunluk gösterdiğini anlatan İbrahim Güney, “Müşterilerimiz burada binlerce çeşit ürünü bir ardada bulup, seçim yapabiliyor. Ayrıca fuara yönelik iskontolar, indirimler ve çeşitli hediyeler kazanma şansı yakalıyorlar. Fuarda özellikle kırtasiye, kitap ve oyuncak çok satılıyor. Güney Marmara Bölgesi'ne hitap ediyoruz. Geçen yıllara göre bu yıl daha çok ilgi var. Bunda da ekonominin günden güne iyileşmesinin etkisi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, hem iş yerleri artıyor, hem de metrekare oranı büyüyor. Bunun yanında, okul öncesi eğitimin mecburi olması da işlerin artmasına zemin hazırladı.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

“BİNLERCE ÇEŞİDİ BİRARADA BULUYORUM”
Fuara, Bursa’dan katılan Hasan Demir ise her sene fuara katıldığını belirterek, “Fuarda binlerce çeşidi bir arada bulabiliyoruz. Ayrıca fuara yönelik indirimler oluyor. Bu yılda çok güzel bir fuar geçirdik. Fuar ile normal zamanki fiyatlar arasında büyük oranda fark oluyor.” dedi.
Kestel’den gelen Salih İşitmezoğlu da fuara ilk kez katıldıklarını anlatarak, “Tavsiye üzerine fuara katıldık. Fiyatlar diğer zamanlardakine oranla daha iyi. Burada hem tatil yaptık, hem de sezon alışverişimizi gerçekleştirdik. Çok memnunum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz