Kirveliği Kadın Doktor Üstlendi

Gaziantep'in Nizip ilçesinde görev yapan Psikiyatri Uzmanı Doktor Elif Usal, 9 aylık Abdulkadir bebeğe kirvelik yaptı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde görev yapan Psikiyatri Uzmanı Doktor Elif Usal, 9 aylık Abdulkadir bebeğe kirvelik yaptı.

Nizip Devlet Hastanesi personeli olan Ahmet Şanlı'nın oğlu Abdulkadir Şanlı'nın sünnet töreni Nizip Belediyesi Nikah ve Düğün Salonu'nda yapıldı. Aynı hastanede Psikiyatri Uzmanı olarak görev yapan Doktor Elif Usal'ın kirvesi olduğu Abdulkadir bebek erkekliğe ilk adımı attı.

Uysal, kirvelik görevini yerine getirmekten ve Şanlı ailesinin bu mutlu gününde yanlarında bulunmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Uysal, şunları söyledi:

"Bu tür etkinlerin insanların kaynaşması açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Zaten Diyarbakırlı olduğum için kirvelik görevi kadınlar için çok yakın bir görev, ailemizde de kadın olan kirveler var. Böylelikle ben de Nizip'te bir ilki yaparak kirvelik görevini üstlendim."

Muhabir: İrfan Aydoğdu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: