Kış aylarında evde sağlık hizmetleri aksamadan devam ediyor

İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri, hizmetlerin aksamamısı için kış aylarının gelmesiyle hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri (ESH) Koordinasyon Merkezi’ne bağlı ekipler tüm ilde hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri, hizmetlerin aksamamısı için kış aylarının gelmesiyle hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.
İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri (ESH) Koordinasyon Merkezi’ne bağlı ekipler tüm ilde hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte yurt genelinde soğuk ve karlı hava kendini gösterirken hizmetlerin aksamaması için evde sağlık ekipleri her koşulda hizmet vermeye devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz