Kış geldi sinek bitmedi

Şanlıurfa bu yıl sineklerle birlikte yaşıyor.

İhaleyi alan firma yeterli mücadeleyi yapmadığından Şanlıurfa sinek istilasına uğradı. Kış ayı gelmesiyle sinekler evlere girdi.

Kış aylarında kara sinek istilasına uğrayan Şanlıurfa’da hem vatandaşlar hem de Belediye dertli. Vatandaşlar özellikle hava sıcaklığının 1 dereceye kadar düştüğünden sineklerin sıcak ortamlara girdiğini ve evlerde rahatsızlık verdiğini belirtirken, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba “Firmaya gerekli uyarıyı yazdık. Gelecek yıl bizden iş alamayacak. Şanlıurfa’da mahalleleri gezerken bu sorunu bizimle paylaşıyorlar. Özür diliyorum. Bu yıl Sinekle mücadelede ancak %30 başarılı olabildik.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İlaçlama yapan firma ise sinekle ilgili olarak Şanlıurfa’da sinek sorunu olmadığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: