"Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye" Kampanyası

İnsani Yardım Derneği (İHH) Adıyaman Şubesi'nce "Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye" kampanyası kapsamında 1 tır yardım malzemesi

İnsani Yardım Derneği (İHH) Adıyaman Şubesi'nce "Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye" kampanyası kapsamında 1 tır yardım malzemesi toplandı.

Şube Başkanı Abdurrahman Gürbüzcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kampanyaya başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere Adıyaman halkının büyük destek sağladığını belirtti. Şuan itibari ile bir tır yardım malzemesini tamamladıklarını anımsatan Gürbüzcan, Suriye'de en çok un ve ekmek ihtiyacı bulunduğunu dile getirdi.

Gürbüzcan, toplanacak yardım malzemelerinin 3 tıra ulaştıktan sonra Suriye'ye gönderileceğini sözlerine ekledi. Yardım kampanyasına 300 çift bot yardımında bulunan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Murat Demirkol ise yardım çağrısına herkesin kulak vermesi gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Hakan Furkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: