Kış Mevsiminde Bahar Sefası

Manisa Sarıgöl’de Kış mevsiminde adeta bahar havası yaşıyor. Açık alanlara dolduran vatandaşlar ılık havanın tadını...

Manisa Sarıgöl’de Kış mevsiminde adeta bahar havası yaşıyor. Açık alanlara dolduran vatandaşlar ılık havanın tadını çıkarıyor.

Sarıgöl’de hava sıcaklığının 13 derece olması, vatandaşların açık alanlara akın etmesine neden oldu. Park ve bahçeleri dolduran vatandaşlar, ılık havanın tadına çaylarını yudumlayarak varıyor. Boş sandalye bulmakta zorluk çeken kahvehaneciler, çay yetiştirmekte güçlük çekiyor. Sarıgöllü vatandaşlar havaların ılık gitmesinden memnun olduklarını ifade ediyor, "Bu havalar yörede 'Fakir Fukara Günleri' olarak bilinir. Akşamları soba yakmaya gerek duymuyoruz. Bağ ve bahçelerimizdeki işleri de rahatlıkla yapma imkanı buluyoruz" diyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz