Kısa Seyfi kimdir?

Kısa Seyfi kimdir? Fuat Avni'ye bilgi sızdıran Mustafa Koçyiğit'in gözaltına alınmasının ardından, Koçyiğit'in ağabeyi attığı tweetlerle Kısa Seyfi ismine vurgu yaptı. Kısa Seyfi hakkında detaylar...

Akif Mustafa Koçyiğit'in gözaltına alınmasının ardından, Twitter'daki Fuat Avni hesabının Koçyiğit'e ait olduğu konuşulmaya başladı ancak gözaltı olayının ardından yeni isimler telaffuz edilmeye başlandı. Bu isimlerden en dikkat çekeni ise Kısa Seyfi oldu. Bu kez de, "Kısa Seyfi kimdir" sorusu ve "Fuat Avni Kısa Seyfi mi" sorusu gündeme geldi. Kısa Seyfi isminin çıkış noktasında ise Mustafa Koçyiğit'in ağabeyine ait olduğunu iddia edilen bir Twitter hesabı bulunuyor. Peki Kısa Seyfi kimdir?

KISA SEYFİ İDDİASI KOÇYİĞİT'İN AĞABEYİNDEN GELDİ

Reklam
Reklam

Hemen herkes Mustafa Koçyiğit'in gözaltına alınmasının ardından, onun Fuat Avni olabileceğini konuşmaya başladığı sırada Twitter'da yeni bir hesap açıldı ve başta Kısa Seyfi olmak üzere pek çok isim gündeme gelmeye başladı. Akif Mustafa Koçyiğit'in ağabeyi olduğunu iddia edilen bir hesap 20 Temmuz'da açıldı ve çeşitli iddialar ortaya attı. Hesaptan atılan bir tweette kardeşinin güvenliğinin sağlanması halinde Fuat Avni hakkında pek çok bilgi verebileceğini iddia edildi. Ayrıca, "Sonun elimden olacak. Bizi kurban edemeyeceksin Kısa Seyfi! Korkma sırası sana geldi. Korkma, titre. @fuatavni_f" tweetinde geçen Kısa Seyfi ismi bir anda dikkatleri çekti ve herkes "Kısa Seyfi kimdir?" sorusunu sormaya başladı.

KISA SEYFİ KİMDİR TARTIŞMALARI

Kısa Seyfi'nin kim olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Ancak sosyal medyada Kısa Seyfi'nin kim olduğuna dair tartışmalar ve tahminler yapılıyor. İsminin açıklanmasının ardından bu kişinin Fuat Avni'ye bilgi sağladığına kesin olarak bakalıyor. Aynı hesaptan Kısa Seyfi'nin eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu olduğu iddia edildi.

Reklam
Reklam

A. MUSTAFA KOÇYİĞİT ADLI HESAPTAN ATILAN KISA SEYFİ TWEETLERİ

-Sonun elimden olacak. Bizi kurban edemeyeceksin Kısa Seyfi! Korkma sırası sana geldi. Korkma, titre. @fuatavni_f

-Hatırlarsanız, Kısa Seyfi, Külliye'ye DHKP-C'li biri sızdı demişti. Külliye'de yakalanan ilk FETÖ'cüydü; fakat fazlası vardı ve hala var.

-Kısa Seyfi hesabını kullananların tamamı yurtdışında. Güvenlik önlemi olarak, TOR kullanıyorlar ve virtual telefonla kayıtlılar.

-Darbe girişimi sırasında hocanızın yanındaydınız hepiniz. Yine başaramadınız Kısa Seyfi, ki bu son taşınızdı. Kaybettiniz. @fuatavni_f

-Benden şüphelenmeden önce kaç kişiyi aradınız Kısa Seyfi? Tapeleri nasıl elde ettiğinizi de yazacağım. Susmayacağım! @fuatavni_f

-Külliye'deki her yaver Kısa Seyfi'nin omurgasıydı. Bununla ilgili vatandaşlardan dahi birçok ihbar geldi fakat dikkate alınmadı.

-Büyük Turp'u hatırlıyor musunuz Kısa Seyfi? Bu akşam o turp düşecek ve sonun "yakınlarından" olacak. @fuatavni_f

-Bavulcu Baransu birçok kez flash'ında öyle bir kasedin olduğunu iddia etti ama kuru bir tehditti. Büyük Turp, bugün Kısa Seyfi ile bitecek.

Reklam
Reklam

-Bu akşam 21.05'te Kısa Seyfi'yi tamamen anlatıyor olacağım. Şimdilik hoşçakalın.

-Sayın Erdoğan'ın ruhsal durumu, gündelik hayatıyla vs. gibi konularda Kısa Seyfi'den malumat alıyorlar.

-FETÖ'cüler tedbiri elden bırakmadı. Kısa Seyfi ile yalnızca Telegram üzerinden iletişime geçtiler.

-Kısa Seyfi, Ahmet Davutoğlu.

-Bu hesabı taklit etmeye çalışan hesaplara ve Kısa Seyfi adıyla açılan hesaplara itibar etmeyin.