Kishalı, Spor Eğitim Dairesi Başkanı

Erzurum’un yetiştirdiği önemli spor adımlarından ve öğretim üyeleri arasında yer alan Necip Fazıl Kishalı’ya yeni...

Erzurum’un yetiştirdiği önemli spor adımlarından ve öğretim üyeleri arasında yer alan Necip Fazıl Kishalı’ya yeni bir görev geldi. Aynı zamanda Uluslararası Güreş Hakemi de olan Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necip Fazıl Kishalı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Dairesi Başkanı oldu. Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Beden Eğitimi Bölümü Başkanlığı görevinden Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Dairesi Başkanlığına atanan Necip Fazıl Kishalı yeni görevine başladı.

Reklam
Reklam

TÜRK SPORU İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Dairesi Başkanlığı görevine atanan Yrd. Doç. Dr. Necip Fazıl Kishalı, yeni görevinde başarılı olacağına inandığını belirterek, “Amacım Türk sporuna en iyi şekilde hizmet etmektir. Beni bu göreve layık görenleri mahcup etmeyeceğim. İnanıyorum ki, çok başarılı çalışmalara imza atacağız” dedi.

Yrd. Doç. Dr. Necip Fazıl Kishalı’nın Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Dairesi Başkanı olması Erzurum’da da büyük bir sevinç yaşattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: