KİSİAD Başkanı Eker: -"Ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlamak için çalışıyoruz"

Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Tamer Eker, ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlamak için çalıştıklarını belirtti.

Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Tamer Eker, ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlamak için çalıştıklarını belirtti.

Eker, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, KİSİAD olarak ülkenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere hizmet verdiklerini vurgulayarak, ülke kalkınmasının temelini oluşturan ekonomik yapılanmanın geliştirilmesine yönelik altyapı çalışmalarını desteklediklerini söyledi.

İşletmeleri ve girişimcileri global iş dünyasının bir parçası haline getirmeyi amaçladıklarını anlatan Eker, "Bu doğrultuda, işadamlarımızın uluslararası pazarlardaki tecrübelerinin paylaşılması, bunların yayılması ve yeni iş fırsatlarının oluşturulması yolunda öncü bir kuruluş olarak hizmet veriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Eker, derneğin işlerini geliştirmek, büyütmek ve dış pazarlara açılmak isteyen işadamlarını temsil edecek bir organizasyon olmanın yanı sıra ülkedeki ve bölgedeki sorunları da gündeme taşıdıklarına değinerek, iş dünyasına yönelik potansiyelleri değerlendirip işletmelerin kendilerini geliştirmelerine yönelik hedefler oluşturduklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz