Kışın Habercisi Pazara İndi

Kış günlerinin vazgeçilmez yiyecekleri arasında yer alan kestane, Düzce'de pazara indi.Kış mevsiminin habercisi olarak bilinen...

Kış günlerinin vazgeçilmez yiyecekleri arasında yer alan kestane, Düzce'de pazara indi.

Kış mevsiminin habercisi olarak bilinen ve bin bir güçlükle toplanan kestane, Düzce pazarlarında satılmaya başlandı. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda fiyatların değişmediğini söyleyen üreticiler fiyatların kilosunun 2 TL ile 6 TL arasında değiştiği bildirildi.

Kestanenin doyurucu özelliği bulunduğunu ifade eden kestane üreticileri, ''Kestane içerdiği vitamin ve mineraller ile kış mevsiminin olumsuz şartlarına, fiziksel ve zihinsel yorgunluklara karşı paha biçilmez bir sağlık kaynağıdır. Bu nedenle her eve girmesi gerekiyor'' dedi.

Reklam
Reklam

Kestane satıcıları ayrıca ağaçların kurumaya başladığını bununla ilgili olarak yetkililerin bir önlem almalarını istediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: