Kişisel bakımına önem veren stil sahibi beylere özel parfüm setleri

Stil sahibi beyler, kişisel bakım rutinlerinde hiçbir detayı atlamaz. Siz de karizmatikliğinizi, şıklığınızı bir adım ileriye taşıyarak girdiğiniz ortamlarda fark edilmek istemez misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise sizin için seçtiğimiz, ister kendinize isterseniz de babanıza, kardeşinize, arkadaşınıza hediye edebileceğiniz parfüm setlerini keşfetmeye ne dersiniz? Cazibeli ve etkileyici kokulara sahip parfüm setleriyle kişisel bakımda fark yaratmak çok basit. İşte erkeklere özel 10 parfüm seti!

Parfüm, artık sadece günlük bakımın bir parçası olmanın ötesinde tarzımızın ve stilimizin bir yansıması haline geldi. Bu özel seçkimizde Versace'den Blade'e, Armani'den Avon'a kadar farklı parfüm setlerini derledik. Sevdikleriniz için bir hediye arayışındaysanız bu seçkimizin size ilham vereceğine inanıyoruz. Her biri kendi benzersiz ve çekici kokusuyla ön plana çıkan bu 10 erkek parfüm seti, parfümün yanı sıra içerdikleri duş jeli veya deodorant gibi ek ürünlerle de sevdiklerinize alabileceğiniz iyi hediye alternatifleri arasında yer alıyor. İşte güçlü ve etkileyici kokuların yer aldığı parfüm setleri!

1. Etkileyici bir koku: Versace Eros Erkek Parfüm Seti Parfüm Seti

Yüksek kalıcılığa sahip Versace Erkek Parfüm Seti Parfüm Seti, bir adet 100 ml’lik Versace Eros EDT parfümün yanında taşınabilirlik açısından ideal olan 10 ml'lik ek bir parfüm şişesinden ve bir adet siyah Versace çantadan oluşuyor. Üst notalarda nane yağı, italyan limon kabuğu, yeşil elma, orta notalarda tonka fasulyesi, venezuela ambroksanı, ıtır çiçeği ve alt notalarda madagaskar vanilyası, meşe yosunu ve atlas sediri içeren Versace Eros EDT erkek parfümü ferah, odunsu ve baharatlı notaları ile güçlü ve çekici bir kokuya sahip.

Ürünü İncele

2. Enerjik ve ferah: Paco Rabanne Invictus Erkek Parfüm Seti

Paco Rabanne'nin özgün ve etkileyici parfümlerinden biri olan Invictus erkek parfümü, ferah ve enerjik bir imaj yaratmak isteyen erkekler için ideal bir kokuya sahip. Üst notalarında deniz tuzu, greyfurt ve deniz notaları, orta notalarında sardunya, defne yaprağı ve baharatlar, alt notalarında ise guaiac ağacı ve kırmızı kehribar bulunan parfüm ilkbahar, yaz ve sonbahar aylarında kullanmak için uygun bir yapısı var. 100 mililitrelik parfüm ve 150 ml’lik bir deodorant içeren parfüm seti her iki ürünü ile de uzun süreli bir tazelik ve hoş bir koku deneyimi sunuyor.

Ürünü İncele

3. Hafızalara kazınan koku: Emporio x Armani Stronger With You Parfüm Seti

Emporio x Armani Stronger With You Parfüm Seti, ünlü marka Giorgio Armani'nin özgün ve etkileyici parfümlerinden birisi. Üst notasında biber, nane ve defne yaprağı bulunan bu özel koku, orta notalarda lavanta, adaçayı ve vanilya ile zenginleşiyor. Alt notalarda ise amber, kehribar ve sedir ağacının sıcak dokunuşuyla tamamlanan setin içeriğinde, Emporio x Armani Stronger With You EDT parfümün 100 ml ve 15 ml'lik seyahat boy parfüm şişesi ile 75 ml'lik duş jeli bulunuyor. Gün boyu kalıcı bir tazelik ve zarafet sunan Emporio x Armani'nin bu özel seti, modern ve karizmatik erkekler için ideal bir seçenek.

Ürünü İncele

4. Özgün ve etkileyici: Avon Perceive ve Full Speed Erkek Parfüm Seti

Dermatolojik olarak test edilen ve Avon'un öne çıkan erkek parfümlerinden olan Perceive ve Full Speed Erkek Parfüm Seti, tüm cilt tiplerine uygun formülü ile dikkat çekiyor. Paket içeriğinde 100 ml'lik Avon Perceive Erkek Parfüm ve 75 ml'lik Avon Full Speed Erkek Parfüm bulunan set kaliteli ve etkileyici bir koku sunuyor. Temiz tene uygulandığında gün boyu kalıcı bir tazelik sağlayan set, yetişkin erkekler için özel bir hediye veya kişisel kullanım için ideal bir seçenek.

Ürünü İncele

5. Kalıcı tazelik: Old Spice Esanslı Parfüm Seti

Yetişkin erkekler için ideal olan Old Spice Esanslı Parfüm Seti, hem ferahlatıcı bir esansla hem de etkili deodorant özellikleriyle öne çıkıyor. Uzun süre kalıcı ve çekici bir koku sunan set günlük kullanım için ideal bir tercih. Üst notalarda hindistan cevizi, limon portakalı, yıldız anason ve aldehitler, orta notalarda karanfil, yasemin, sardunya, tarçın heliotrop ve yenibahar ve alt notalarda amber, benzoin, sedir, vanilya, tonka fasulyesi ve misk bulunan parfüm ve deodorant seti taze kokusuyla babalara alınabilecek iyi bir hediye seçeneği.

Ürünü İncele

6. Her ortamda fark edilmeyi sağlayan: Versace Dylan Blue Pour Homme Parfüm Seti

Versace Dylan Blue Pour Homme Erkek Parfüm Seti, özgün kokusuyla öne çıkan bir parfüm seti. Markanın prestijli imzasını taşıyan bu set, 100 mililitrelik ana parfüm şişesinin yanında ekstra bir 10 mililitrelik taşınabilir sprey şişe ve siyah zarif bir çantayı içeriyor. Üst nota bergamot, neroli, turunç yaprakları, limon, orta nota sardunya, mavi sümbül, adaçayı, sedir ağacı içeren parfüm alt notada ise tonka fasulyesi, mineral amber, misk, ud ağacı kokularını içeryor. Ürün formu sprey olduğundan kullanımı oldukça pratik olan set kalıcı ve etkileyici bir kokuya sahip. Dylan Blue Pour Homme seti, günlük kullanım için olduğu kadar özel günlerde şıklığınızı tamamlamak için de mükemmel bir tercih.

Ürünü İncele

7. Genç ve dinamik: Caldion Classic Erkek Parfüm Seti

Genç, sportif ve dinamik erkeklerin tercih edebileceği Caldion Classic Erkek Parfüm Seti, bir adet 100 mililitrelik EDT parfüm ve bir adet 150 mililitrelik deodorant içeriyor. Üst notada aromatik ve meyvemsi, orta notada lavanta, ananas ve bergamot ile çiçeksi olan EDT parfüm alt notada odunsu ve misk kokan bir formüle sahip. Caldion Classic, 24 saat kalıcı olan deodorantı ile de gününü devamlı olarak hareket halinde geçiren erkeklerin oldukça hoşuna gidecek bir parfüm seti.

Ürünü İncele

8. Gün boyu taze ve çekici kalmak için: Slazenger Active Sport Parfüm Seti

EDT yapıdaki parfümü günlük kullanım için konforlu bir seçenek sunan Slazenger marka parfüm seti ekşi ve odunsu notaların bir araya getirilerek oluşturulduğu enerjik bir havaya sahip. Sportif yanınızı ortaya çıkarmaya yardımcı olan ve kalıcılığı ortadan yükseğe olan parfüm seti sevdiklerinizi memnun etmek için tercih edebilirsiniz. Ekşi meyve kokularıyla açılan üst notalar turunçgillerin ağırlıkta olduğu ferah, enerjik bir havaya sahip. Bergamot, limon, mandalina ve portakal kokuları ilk sıkışta sizi kendine hayran bıraktığı parfüm orta notalarda yasemin ve müge çiçeğinin yanı sıra baharat ve yosun kokuları da yer alır. Alt notada ise genel olarak odunsu kokular yer alan parfüm taze bir enerji sunuyor. 125 ml Slazenger Active Sport EDT parfüm ve 150 ml Deodorant içeren ürün günün her anında aktif ve enerjik bir duruş sağlıyor.

Kullanıcı yorumları

  • “Ürünü bir yerde kokusunu deneyip öyle aldım. Kokusu harika, erkeksi bir koku ama kalıcılığı için 3 ila 4 saatte bir tazelemeniz gerekiyor. Zaten edt, normal bence. Deodorantı da harika.”

  • “Kokusu çok güzel ve kalıcı tavsiye ederim.”
Ürünü İncele

9. Yoğun esans ve kalıcı etki: Blade Faster Parfüm Seti

Günlük kullanıma uygun olan Blade Faster, içinde yer alan 100 ml EDT parfümü ve 150 ml deodorantının etkileyici ve dayanıklı kokusuyla öne çıkan bir parfüm seti. Bergamot, mandalina ve karabiberin zengin üst notaları, sedir yaprağı, portakal çiçeği, tonka içeren sofistike orta notaları ve sedir ağacı, sandal ağacı ile vanilya alt notalarıyla dengelenmiş odunsu ve oryantal bir birleşim sunan parfüm ve deodorant seti gün boyu süren kalıcı etkisi sayesinde günün her anında taze ve çekici bir his veriyor. Dermatolojik olarak test edilmiş olan set zararlı kimyasallar içermiyor. Blade Faster benzersiz kokusuyla hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye olarak alabileceğiniz bir parfüm seti.

Kullanıcı yorumları

  • “Zaten hem benim hem de çevremdekilerin beğendiği bir kokuydu. Satıcı çok hızlı kargoladı ve elime hızlı ulaştı. Hem hizmetten hem de parfümden çok memnunum.”

  • “Cumartesi sipariş verdim, pazartesi geldi. Kokusu odunsu mistik bir koku. Ağır değil ama çok satılan bir ürün.”
Ürünü İncele

10. Ferah ve güçlü: XO Absolute Blue Erkek Parfüm Seti

Sandal ağacı, ferahlatıcı limon ve ahşap notalarının mükemmel bir kombinasyonu sunan XO Absolute Blue Erkek Parfüm Seti cilde zarar vermeyen içeriğiyle öne çıkıyor. Gündelik kullanım için ideal olan bu set, 100 ml EDT parfüm ve 125 ml deodorant içeriyor. Ferahlığını turunçgiller ve limon kokusundan alan parfüm, sandal ağacının odunsu kokusu ve paçulinin zenginliği ile gücü ve ferahlığı bir araya getiriyor. Özellikle kalıcı etkisi ve uzun ömürlü kullanımıyla bilinen bu parfüm seti, gün boyunca taze ve çekici bir his bırakarak benzersiz bir koku deneyimi sunuyor.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.