'kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' Ve 'yağma' Suçlarına Ceza Yağdı

Kayseri’de, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘yağma’ suçlamasıyla yargılanan 4 sanığa 14 yıl, 18 yaşından...

Kayseri’de, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘yağma’ suçlamasıyla yargılanan 4 sanığa 14 yıl, 18 yaşından küçük bir sanığa 9 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında tutuklu sanıklar Ç.T., B.H. ve A.K. hazır bulunurken, tutuksuz sanıklar C.D. ve Y.T. duruşmaya katılmadı. Mağdur Ö.K. ve N.Y.’yi darp ettikleri ve yağmaladıkları iddiasıyla yargılanan sanıklara mahkeme heyeti son sözlerini sordu. Sanıklar, "Adaletinize güveniyoruz. Tahliyemizi talep ediyoruz” dedi. Yapılan yargılama sonucunda Ç.T., B.H., A.K. ve C.D. 14 yıl hapis cezasına çarptırılırken, olay günü yaşı 18’den küçük olan Y.T. de 9 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz