Kıskanmamanız Gereken Ama Kesinlikle Kıskandığınız 9 İnsan Çeşidi

Kıskanmamak elde değil.

  1. Canları ne isterse söyleyebilen yaşlı ve bunamış kişiler.

Evet onlar da bir zamanlar bizim şimdiki yaşımızdaydılar ve istediklerini söyleyemiyorlardı, ama bu yaşımızda da istediğimizi söyleyebilmek hiç de fena olmazdı.

  1. Nişanlanan arkadaşlarınız.

Arkadaşınız adına gerçekten mutlusunuz. Onu hiç bu kadar mutlu görmediniz. Ama bilirsiniz işte, onlara tüm yıl boyunca hediyeler verilirken size bir şey verilmiyor. 3. Çocuklar. Bildiğimiz çocuklar.

Hepimiz bir zamanlar küçüktük ama o zamanlar bize yemek ve başka şeyler alan insanların değerini bildik mi? Ben de iyi davrandığım için bir kurabiyeyle ödüllendirilmek istiyorum. Ama şimdi düşündüm de onlar da tuvalette işleri bittiğinde birisi gelip popolarını silsin diye içeri seslenmek zorundalar. 4. Tüm yazları tatil olan öğretmenler.

Evet öğretmenlik mesleği zor ve saygı duyuyoruz. Bu yüzden bu içeriğin başlığında "Kıskanılmaması gereken" yazıyor. 5. Çalışma haftası boyunca restoranda acele etmeden öğle yemeği yiyen insanlar.

Belki de bu insanlar gece geç saatlere kadar çalışıyorlardır ve onlar da bizim akşam yemeğini acele etmek zorunda olmadan yememizi kıskanıyorlardır. Belki işten atılmışlardır. Nazik yaklaşmak lazım. 6. İstediğini yiyip kilo almayan insanlar.

Bir büyük paket cipsin üzerine pizza yemeleri ve üzerine de kilo vermeleri ille de sağlıklı oldukları anlamına gelmiyor değil mi? Ama yine de o yedikleri harika gözüküyor. 7. Haftasonu pazara gitmek için erkenden kalkan kişiler.

Belki de insomnia hastalığından muzdaripler, hiç düşündünüz mü? Belki de çocukları sabahın köründe uyanmalarına sebep oluyor. Sebebi ne olursa olsun kendinizi kıskanmaktan alamazsınız. 8. Pinterest'te gördünüz el yapımı şeylerin daha güzellerini yapanlar.

O dekorasyon objeleri? Onlar yaptı. O kıyafet? Onlar yaptı. O düğün davetiyeleri? Onlar tasarladı. Siz daha Word programını çözmekle uğraşın. Belki de hayatınızdaki boşluğu doldurmak için de bir şeyler örerler. 9. Gereksiz yere kahraman adlandırılan kişiler.

Tüm yaptıkları biraz dondurma getirmekti...bu onları niye kahraman yapıyor?

Reklam
Reklam