Kısmetse Olur 20 Kasım (284. bölüm) fragmanı: Haftanın finali tartışmalı geçecek

Kısmetse Olur 20 Kasım fragmanı yayınlandı. Pazar günü yayınlanacak Kısmetse Olur Haftanın Finali gergin geçecek. Hem gelinler arasında, hem damatlar arasında tartışmalar yaşanacak!

Kısmetse Olur 20 Kasım fragmanı Kanal D tarafından izleyicilerle paylaşıldı. Son bölümünün yayınlanmasının ardından programın izleyicileri Kısmetse Olur Haftanın Finali'nde neler yaşanacağını, ne gibi sürprizler meydana geleceğini konuşmaya başladı. Hafta içinde kimi zaman güzel anlar yaşansa da, programın geneli gergin geçiyor. Yarışmacılar arasındaki gerginlik zaman zaman kontrolden çıkmalarına neden oluyor. Peki Kısmetse Olur 284. bölüm fragmanına göre Haftanın Finali'nde neler olacak?

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ'NDE NELER OLACAK?

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz bölümlerinde Gamze Taşkın'ın gelmesi evdeki mevcut gerginliği arttırmıştı. Öte yandan Gökhan ile aşk yaşayan Rabia'nın özellikle Hazal ile tartışmaları halen sürüyor. Semih - Hazal ilişkisi son yaşananlardan sonra sürecekmiş görüntüsü vermiyor ancak neler olacağını yine de zaman gösterecek. Diğer yandan Adnan ise Didem'e evlenme teklifi etti. Hatta Didem'den önce erkekler evinde Adnan'ın kınası yapıldı! Bu eğlenceli anların yanı sıra gerginlik her zaman olduğu gibi sürdü. Kısmetse Olur 284. bölüm yani Kısmetse Olur Haftanın Finali 20 Kasım Pazar akşamı saat 23.45'te ekrana gelecek. Aycan ile Onur aşkında beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Onur'un Aycan'a yaptığı uyarı sonrasında beklenmedik bir tepki alması ikili arasında soruna neden olacak! Öte yandan Gökhan ile Semih yine Rabia ve Hazal nedeniyle gerilecek. Adnan ve Didem'de ise keyifli bu sıralar yerinde... Bakalım Kısmetse Olur 20 Kasım fragmanı sonrasında Haftanın Finali'nde neler yaşanacak.