Kısmetse Olur 247.Bölüm Fragmanı 7 Ekim Tanıtımı Büyük Kavga

Kanal D'nin En Çok İzlenen Programlarından Kısmetse Olur 247.Bölüm Fragmanı Yyaınlandı Kısmetse Olur 7 Ekim Tanıtımı Neler Oluyor Kısmetse Olur 247.Bölümde Heyecan Dorukta Kısmetse Olur 247.Bölüm İzle

Kısmetse Olur'da heyecan 247. bölüm ile 7 Ekim Cuma günü devam edecek. Kısmetse Olur evinde Gökhan'ın Rabia'ya aşkını ilan etmesi ve Semih ile Nazlı'nın kırmızı odada görüşmesi kıskançlıkları had safhaya ulaştırıyor. Özellikle Gökhan'ın Rabia'ya ilgisini kıskanan Aycan ve Semih ile Nazlı'nın buluşmasını kıskanan Hazal Babalık arasında gerilim dolu sahneler yaşanıyor.

KISMETSE OLUR 9 EKİM PAZAR KİM ELENECEK?

Kısmetse Olur 9 Ekim Pazar gecesinde gerçekleştirilecek olan haftanın finalinde eve veda edecek olan yarışmacı gelin adayı Esra Yağan olacak. Bu hafta Kısmetse Olur evinin birincileri Gökhan ve Aycan oluyor.

Reklam
Reklam

Ancak geçen hafta eve girmesi beklenen eski yarışmacılardan Ayça Beğen'in bu hafta geri dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. İlerleyen günlerde Kısmetse Olur 9 Ekim Pazar haftanın finali ile ilgili detayları paylaşmaya devam edeceğiz.

KISMETSE OLUR ESRA YAĞAN KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden elenen isim gelinler evinden olunca yeni gelen adayı Esra Yağan oldu. Esra Yağan isimli gelin adayı bir damat adayına talipli olarak geldiğini söyledi. Esra Yağan eve zengin damat adaylarından Gökhan Sara için geldiği söyleyince ortalık bir anda karıştı.

Esra Yağan ilk ifadelerinde, 'Ben yarışmaya Gökhan için geldim. Gözlerine bakınca titriyorum' şeklinde konuştu.

Kısmetse Olur yeni bölümde elinde çelenkle erkekler evine gelen Gamze, çelenki fırlatıp Şahin’le tartışmaya giriyor. Aykut ise duruma müdahale edip Gamze’yi ikaz ediyor.

RABİA’DAN ŞOK İTİRAF

Kral – kraliçe seçimlerinde Seda Akgül’ün “Bir fikrinizvar mı?” sorusuna Rabia, Aykut’un ismini verince Gökhan çok kızıyor. Daha sonra diğer gelin adayları ile sohbet eden Rabia “Aykut’a da tam ben yürüyeceğim, herkes yürüdü.” diyerek şok bir itirafta bulunuyor. Bakalım Gökhan bu sözleri duyunca nasıl bir tepki verecek. Öte yandan Adnan ile Didem arasındaki soğukluk hala devam ediyor.

Reklam
Reklam

Kısmetse Olur'da tansiyon yükseliyor! Şahin ve Gamze arasında tartışma çıkıyor! Gamze, Şahin'i karşısına alıyor ancak bu durum Aykut'u çileden çıkarıyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

Didem sonunda çileden çıktı!

Evdeki tek konunun Hazal ve Semih olmasından sıkılan Didem, sonunda tepkisini ortaya koyuyor!

Semih ve Hazal konusu yüzünden kendi ilişkisine zaman ayıramayan Didem, çileden çıkıyor!

Hazal gözyaşlarına boğuldu!

Hazal, Semih ve Nazlı'nın görüntülerini izleyince gözyaşlarına boğuluyor!

Hazal ve Semih arasındaki buzlar ne zaman eriyecek?

Gökhan'dan sürpriz ilan-ı aşk!

Gökhan, Rabia'ya aşkını ilan etti. Kısmetse Olur'da Gökhan ve Rabia ilişkilerini resmileştirdiler.