Kısmetse Olur 252.Bölüm Fragmanı 13 Ekim Tanıtımı Gelin Adayı Çıldırdı

Fenomen Yarışma Programı Kısmetse Olur 252.Bölüm Fragmanı İzle 13 Ekim tanıtımı Heyecan Dorukta Kısmetse Olur 252.Bölümde Neler Olacak Kısmetse Olur 252.Bölüm Özeti Kısmetse Olur Gelin Adayı Çıldırdı Damat Adayı İle Gelin Adayları Arasında Neler Yaşandı K

Kanal D ekranlarının ilgi ile izlenen programlarından Kısmetse Olur 252. bölümünde 13 Ekim tarihinde yine birbirinden ilginç gelişmeler yaşanacak. Kısmetse Olur 252. bölümü 13 Ekim Perşembe günü saat 12.30'da Kanal D ekranlarında olacak.

Kısmetse Olur damat adaylarından Adnan ile gelin adaylarından Didem arasında son yaşananlar gerilime neden olurken eve yeni gelen Ayça ise Rabia ile Gökhan'ın arasını açıyor. Rabia'nın gün boyunca gözyaşı dökmesi ise dikkatlerden kaçmıyor. Semih ile Hazal arasında ise buzlar eriyor.

Reklam
Reklam

Ve Kısmetse Olur yarışmasında bu hafta kral ve kraliçe ise belli oluyor. Bu haftanın kralı Aykut olurken kraliçe ise Didem oluyor. Kral ve kraliçenin bu haftaki ödülleri ise balık ekmek olacak. Ayrıca Semih'in annesi ise Kısmetse Olur evine katılarak Hazal ile bir görüşme yapacak.

Şahin’in Gamze’ye karşı hislerinden ötürü erkekler evinde Şahin-Gamze tartışması yaşanıyor. Şahin’in “Bir daha abi, kimse Gamze’nin adını burada ağzına almasın” sözünü söyledikten sonra ufak çapta bir gerginlik oluşuyor. Kısmetse Olur evinde “Gamze’nin doğum günün”den ötürü evde bir sürpriz meydana geliyor. Aycan’ın doğum gününde, Gökhan ile Aycan’ın dans etmesinden dolayı Rabia kötü oluyor ve gözyaşları akıtıyor. Evdeki bazı gelin adayları, Rabia’yı teselli etse de, Rabia gözyaşlarını durduramıyor.

09 Ekim’de yayınlanan Kısmetse Olur haftanın finalinde evden kimin ayrıldığı, kimin 10 bin liralık çek aldığı belli oldu. Ve eve gelen adayın eski adaylardan biri. Yarışmaya dair son bilgilere dair özel içerik. İşte 9 Ekim Kısmetse Olur kim elendi sorusuna cevap:

Reklam
Reklam

Evde 10 bin liralık çekin sahibi Gökhan Sara oldu ve Semih’i elenmekten kurtararak önemli bir gelişmeye sebep oldu. Evden giden aday ise gene bayanlardan oldu. Esra Yağan elenerek eve veda etti. Evde bu hafta tekrardan bir sürpriz yaşandı. Esra Yağan’ın evden ayrılmasından sonra yeni gelen aday, eski yarışmacılarından Ayça oldu. Kısmetse Olur'a tekrardan geri dönen Ayça Kayan'ı gören damat adayları bir an şoke oldular.