Kısmetse Olur 258.Bölüm Fragmanı 20 Ekim Tanıtımı Kanal D Büyük Kavga

Kanal D Dizisi Kısmetse Olur 258.Bölüm Fragmanı Yayınlandı 20 Ekim Tanıtımı Kısmetse Olur 258.Bölümde Neler Olacal 20 Ekim Özeti Kısmetse Olur 258.Bölüm Özeti Kısmetse Olur 258.Bölümde Neler Olacak Kısmetse Olur 258.Bölüm İzle Kısmetse Olur 258.Bölüm

Kısmetse Olur yeni bölümde damat adayları birleşerek Gamze'ye bir şaka yaparlar. Şahin'in başında olduğu şaka evde büyük yankı uyandırır. Şaka sürecinde oldukça dikkat çekici diyaloglar yaşanır. Bu sırada Aykut ile Gamze'nin sohbet ettiği anlarda Şahin'in Aykut'a gösterdiği tepki bir anda ortamın gerilmesine neden olur. Diğer tarafta gelin adayları Gamze'nin damatlar evini ziyaretini konuşmaktadırlar. Buradaki görüş Aykut ile Şahin'i Gamze'nin birbirine düşürdüğü yönündedir. Diğer taraftan Ayça'dan beklenmedik bir açıklama gelir. Ayça Mehtap ile konuşmasında Gökhan'dan vazgeçtiğini söyler! Ayça'nın bu tepkisine Gökhan tarafından bir tepki gelir. Gökhan, Ayça'ya, "Zaten seni ben istemiyorum, isteseydim seni hayatıma alırdım Ayça..." şeklinde tepki veriyor!

Reklam
Reklam

Kısmetse Olur yeni bölümde Şahin, Gamze’ye özel bir sürpriz hazırlıyor. Her şey iyi hoş derken Gamze Aykut’la baş başa oturup Aykut’a adeta evlenme teklifinde bulununca ortalık geriliyor. Şahin bu sözlerin ardından Aykut’la kavgaya tutuşuyor. Nazlı ise Gamze’ye ateş püskürüyor.

AYÇA REDDEDİLDİ

Eve girer girmez Gökhan’a ilgisini sürekli belli eden Ayça, Gökhan’dan olumsuz yanıt alınca gözyaşlarına boğuluyor ve ondan vazgeçtiğini açıklıyor. Bu reddedilmenin ardından Gökhan ve Ayça arasında kriz yaşanıyor.

Hazal ile Semih arasındaki şaka krizi büyük sorunlara ulaşmadan son bulacak. Damatlar evinde yaşanan gerilim ise hafta sonuna doğru azalacak.

Adnan, Gamze’ye ilgisi olduğunu beyan edecek ancak Adnan ile Didem arasındaki soğukluk bu hafta son bulacak. Kısmetse Olur evinde yeni bir ilişki başlayacak. Gökhan’a aday olduğunu söyleyen Ayça ile Gökhan gerilimi son bulacak ve aralarında ilişki başlayacak.

Kısmetse Olur yarışmasında kavga, hüzün ve barışma peş peşe yaşanıyor. Semih ile Hazal arasındaki ilişki devam ederken gelin adaylarından Ayça ile Gökhan arasındaki yakınlaşma gün geçtikte hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor.

Reklam
Reklam

Kısa süre sonra Adnan ve Didem'in barışacağı müjdesini verebiliriz. Metehan ise Gamze'den hoşlandığını artık söylemek üzere. Gamze'nin babası ise yarışmaya damga vurarak damat adayı Aykut'u beğendiğini söyleyecek.

Bu hafta kral ve kraliçe ise Adnan ve Rabia oluyor.