Kısmetse Olur 265.Bölüm Fragmanı 28 Ekim Tanıtımı Kanal D Semih Hazal Aşkı Bitti'mi?

Kanal D'nin En Çok İzlenen Programlarından Kısmetse Olur 28 Ekim Tanıtımı Kısmetse Olur 265.Bölüm Fragmanı yayınlandı.Kısmetse Olur Yeni Bölümde Hazal Semih Aşkında Neler Yaşanacak kısmetse Olur 265.Bölüm Özeti İzle Kısmetse Olur 265.Bölüm İzle

Semih ile aşk yaşayan Hazal evdeki gelin adaylarına “Gerçek aşkı yaşadığımı düşünüyorum. İnşallah siz de aynı duyguyu yaşarsınız” diyerek güzel temennilerde bulunuyor.

GÖKHAN RABİA VE AYÇA ARASINDA

Rabia ve Ayça, Gökhan’ı kırmızı odaya çağıran isimler oluyor. Rabia kırmızı odadan çıkarken Gökhan’ın elinden tutarken Ayça ise odadan çıktıktan sonra evdeki gelin adaylarına “En güzel kırmızı odamdı” açıklamasını yapıyor. Öte yandan Adnan ve Didem arasındaki ilişki de her geçen gün daha da ilerliyor.

Leyla'nn geçtiğimiz hafta elenmesi akabinde buhafta da damat adaylarının en yaşlısı Suat Tümer eve veda etti.

Reklam
Reklam

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ

Kısmetse Olur'da geçen hafta 10 binlira değerindeki çekin sahibi Gökhan Sara oldu ve Gökhan bu sayede Semih'i elenmekten kurtardı Kısmetse Olur'da Esra Yağan elenerek Kısmetse Olur evine veda etti. Eski yarışmacılardan Ayça, Kısmetse Olur evine tekrar gelerek herkesi şaşırtan bir giriş yaptı.

İzdivaç programının en çok konuşulan isimlerinden Adnan ve Didem arasında romantik dakikalar yaşanıyor. Gökhan ve Rabia aşkı küllerinden mi doğuyor? Gökhan adayları arasından Rabia'ya geri mi dönüyor?

Rabia ile Gökhan aşkı yeniden alevlenince Ayça’ya sinirlendiriyor. Bir de Gökhan’ın Ayça’ya “Adımın seninle anılmasını istemiyorum” demesi bardağı taşıran son damla oluyor.

SEMİH HAZAL GERİLİMİ BİTMEK BİLMİYOR

Kısmetse Olur evinde Semih ile Ayça’nın kral ve kraliçe seçilmesi beraberinde huzursuzluğu da getiriyor. Hazal ikiliyi kıskanıyor ve Semih bu duruma yine oldukça sinirleniyor.

Sürprizlerle dolu Kırmızı Oda’da gelişen olaylar gündeme damga vurdu. Hazal ile Semih arasındaki şaka krizi büyük sorunlara ulaşmadan son bulacak. Damatlar evinde yaşanan gerilim ise hafta sonuna doğru azalacak. Adnan, Gamze’ye ilgisi olduğunu beyan edecek ancak Adnan ile Didem arasındaki soğukluk bu hafta son bulacak. Kral ve Kraliçe seçmeleri eski ikiliyi yeniden bir araya getirecek. Kısmetse Olur evinde yeni bir ilişki başlayacak. Gökhan’a aday olduğunu söyleyen Ayça ile Gökhan gerilimi son bulacak ve aralarında ilişki başlayacak.

Reklam
Reklam

Kısmetse Olur haftanın Kraliçesi Didem olurken Kralı da Aykut seçildi. Halk tarafından seçilen Kral ve Kraliçe boğazda keyifli vakit geçirdi. Ancak bir sorun vardı ki Adnan sinirlerine hakim olmadı. Adnan ve Didem’in arası iyice açıldı. Eski aşıklardan eser kalmadı.

Halk oylamasının ardından yine bir eleme gecesi adayların heyecanını artırdı. Hazal ile Semih bu haftanın birincileri oldu. Elenecek adaylardan bu hafta potaya giren iki isim Arif Can ile Leyla Keskin oldu. Eleme gecesinde iki isimde birden elenerek eve veda ettiler.