Kısmetse olur 281.Bölüm Fragmanı Konusu Öyküsü 16 Kasım Neler Olacak Kanal D

Kanal D'nin En Çok İzlenen Programı Kısmetse olur 281.bölüm Fragmanı Yayınlandı 16 Kasım Çarşamba Yeni Bölüm Tanıtımında Neler Olacak Hazal semih Aşkı Tamamen Bittimi Kısmetse olur 281.Yeni bölüm Fragmanı Özeti Ve Tanıtımı Nefesler Tutuldu Neler Olacak İz

Haftasonu yapılan finalde Metehan'ın eve veda etmesi ve Hazal'ın kıskançlık kavgasından sonra Kısmetse Olur evinde sinirler iyice geriliyor. Kısmetse Olur 16 kasım çarşamba 281. bölüm fragmanı ile tartışma ve kavgaların eksik olmadığı programda evin en olaylı yarışmacılarından Metehan'ın evden ayrılmasından sonra evde kavgalar devam etti.

Kısmetse Olur’un yeni damat adayı Berker Türker, Hazal’ı nerden tanıyor? Damat adayı Metehan‘ın elenmesinin ardından yeni gelen damat adayı Berker Türker, Aycan’a talip olacak. Ankara’lı yarışmacı ikizler burcudur. Oldukça otoriter biri olan damat adayı turizm ile ilgileniyor. Kendi otellerinde işletmecilik yapan damat adayı Ankara Çankaya’da oturuyor.

Reklam
Reklam

KISMETSE OLUR'A KİM VEDA ETTİ?

Kısmetse Olur evinde elemeye kalan son iki isim Aycan ve Metehan oldu. Elenecek ismi belirleyen ise damatlar veya gelinler evinden çeki alan isim kendi evindeki kişiyi korumayı başardı. Heyecan dozunun arttığı dakikalarda Seda Akgül, çeki alan ismi açıkladı ve eve veda eden isim belli oldu. Gelinler evinden Hazal'ın 10 bin TL'lik ödülü alması nedeniyle eve veda eden isim damat adayı Metehan oldu.

Kısmetse Olur evinde kırmızı oda faciasının yankıları sürüyor. Kısmetse Olur’da bugün Semih ve Hazal’ın aşkı bitme noktasına geldi. Semih’in yeni gelin adayı Gamze Taşkın’ı kırmızı odaya çağırmasının ardından evde büyük kriz çıktı. Sadece Semih’le kalmayan kırmızı odada Adnan ve Gamze Taşkın‘da görüşme yaşadı. Kızlar evinde hem Didem hemde Hazal çileden çıktı.

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1531656/640xauto.jpg)

Damat adayı Metehan‘ın elenmesinin ardından yeni gelen damat adayı Berker Türker, Aycan’a talip olacak. Ankara’lı yarışmacı ikizler burcudur. Oldukça otoriter biri olan damat adayı turizm ile ilgileniyor. Kendi otellerinde işletmecilik yapan damat adayı Ankara Çankaya’da oturuyor.

Reklam
Reklam

Kısmetse Olur evinde kırmızı oda faciasının yankıları sürüyor. Kısmetse Olur’da bugün Semih ve Hazal’ın aşkı bitme noktasına geldi. Semih’in yeni gelin adayı Gamze Taşkın’ı kırmızı odaya çağırmasının ardından evde büyük kriz çıktı. Sadece Semih’le kalmayan kırmızı odada Adnan ve Gamze Taşkın‘da görüşme yaşadı. Kızlar evinde hem Didem hemde Hazal çileden çıktı.

Kısmetse Olur evine yeni gelen Gamze Taşkın damat adayı Adnan’la ilgilenmeye başladı. Aykut’un son talibi Gamze Öztürk’ün Şahin’e yönelmesi sonucu Aykut’un önü açıldı. Öte yandan Şahin’e aday olan Nazlı’nın ilgisi arttıkça Gamze Öztürk kıskançlık krizine girdi.

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1480509/640xauto.jpg)

SEMİH VE HAZAL AYRILDI!

Kısmetse Olur’a bu hafta damga vuran bir diğer olay ise Semih ve Hazal ilişkinin bitmesi oldu. Hazal’ın kıskançlıklarına daha fazla dayanamayan Semih, çok fazla ödün verdiğini ifade etti ve daha fazla yapamayacağını söyleyerek ayrılık kararı aldı. Gözyaşlarını boğulan Hazal’ın çiftlerin yazıldığı tahtadan isimlerini silmesi ise ipleri kopma noktasına getirdi. İkilinin ilerleyen günlerde barışıp barışmayacağı, fanları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Kısmetse Olur final bölümünde yine sesler yükseldi. Haftanın olaylarının tartışıldığı gecede yarışmanın gözde çiftlerinden Hazal ve Semih arasında sesler yükseldi. Haftanın birincisi ise damatlar evinden çıktı. Peki her hafta bir vedanın yaşandığı gecede Kısmetse Olur'dan kim elendi. İşte "Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?" sorusunun cevabı ve olaylı gecede yaşananların detayları!

Reklam
Reklam
![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1531660/640xauto.jpg)

Gökhan ve Didem izleyicilerin oyları ile koruma altına alınarak bu hafta eleme heyecanı yaşamadılar. Bunlara evde yapılan oylamanın ardından Hazal ve Adnan'da eklenince 4 ismin bu hafta Kısmetse Olur evinde kalmaları garanti oldu. Bu haftanın birincisi Gökhan Sara oldu ve 10 bin lira değerindeki haftalık öldülünün kazananı oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta Ayça elendi ve tam anlamıyla bir şok yaşandı.

Gelinler evinde bu karar şaşkınlıkla karşılanırken, damatları verdikleri karardan son derece emindi. Elenen ismin belli olduğu geceye damga vuran olay ise programın gözde çiftlerinden Hazal ve Semih arasındaki sert tartışma oldu. İlişkileri başladığından beri sık sık tartışan ikili arasında tansiyon yükseldi.

Kısmetse Olur eleme gecesinde karşı karşıya gelen diğer isimler ise birbirlerini daha önceden tanıdıkları ortay çıkan Gökhan Sara ve Ayça Beğen oldu. Haftanın birincisi olan Gökhan Sara'nın Ayça Beğen'e yönelik sert sözleri hem adayları hem de ekran başındakileri şaşırttı.

Reklam
Reklam