Kısmetse Olur eleme gecesi gözyaşlarına boğdu

Farklı formatıyla adından söz ettiren Kısmetse Olur'un 20 Mart tarihli bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıt bulduğu gecede gözyaşları sel oldu. Peki Kısmetse Olur evine veda eden isim kim oldu?

Farkı formatı ve adayların skandallarıyla sık sık gündeme gelen Kısmetse Olur'un 20 Mart akşamı ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Haftanın kritiklerinin yapıldığı, birbirlerinin arkasından konuşan adayların yüzleşme yaşadığı ve ani çıkışların yaşandığı haftanın finali bölümünde "Kısmetse Olur'da kim elendi?" sorusuna yanıt gece geç saatler geldi. Son haftalarda olduğu gibi bu hafta da eleme potasında eşitlikler yaşandı, oylama tekrarlandı. Eser ve Cansel'in dokunulmaz olduğu oylamada, Murat, Hazal ve Ceyda en çok "gitsin" oyu alan isimler oldular. Hazal ve Ceyda eşit dağılım alan isimler olunca ikinci tur oylama yapıldı ve bu kez gelin adayları içerisinden şaşırtıcı bir isim Kısmetse Olur evine veda etti. Adnan Kızıltaş ilee fırtınalı bir ilişki yaşayan Ceyda Kırıcı eve veda eden isim oldu.

Ceyda'nın eski sevgilisi Adnan'ın Ceyda'nın ismini yazması şaşırttı. Sms birincileri Eser ve Cansel arasından birinci çıkan isim Eser olunca, format gereği Murat evde kalmayı başarırken; Ceyda eve veda eden isim oldu.Son birkaç haftadır ev içinde sürekli gözyaşı döken ve arkadaşları tarafından elenen Ceyda, finalde elenen isim olduğunu öğrendiğinde şoke olsa da ağlamamak için uzun süre mücadele etti. Melis, Ayça, Mehtap ve Cansel de, Ceyda'nın yanında duygusal anlar yaşayarak destek oldular.Seda Akgül ile vedalaşan Ceyda'nın, en zor vedası ise, sevdiği adam Adnan'la oldu. Adnan da o anda gözyaşlarını tutamadı ve tüm ev hüzünle Ceyda'ya veda etti.

KISMETSE OLUR'DA SMS BİRİNCİLERİ KİMLERDİ?

Kısmetse Olur'un 19 Mart Cumartesi gecesi yayınlanan halk oylaması bölümünde haftanın birincileri belli olmuştu. Gelinler evinden Cansel, damatlar evinden ise Eser SMS birincisi olmuştu. Gelinlerin birincisi Cansel yaptığı ilk açıklamada "Birinciliği beklemiyordum. CANES'in ne kadar desteklendiğini görmüş oldum" demişti.

CEYDA KIRICI KİMDİR?

1994 doğumlu olan Ceyda Kırıcı, Show TV'de ekranlara gelen Bu Tarz Benim adlı yarışmayla tanınmıştır. Aslen İzmirli olan Ceyda Kırıcı, lise eğitimini tamamlamış ancak üniversite okumamıştır. Kısmetse Olur'un diğer yarışmacılarıyla sık sık karşı karşıya gelen Ceyda Kırıcı, programın ilk başlarında Maço erkek rolü kesen Serhan Çeliker ile yakınlaşmıştır.