Kısmetse Olur Hazal Atabek hakkında şok iddia

İzdivaç programı Kısmetse Olur'a Emre için geldiğini söyleyen Hazal Atabek ile ilgili iddia gündeme bomba gibi düştü. Kısmetse Olur evinde ilk günden dikkat çeken Hazal Atabek'in İdo Tatlıses ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Kanal D ekranlarının skandallarıyla ünlenen programı Kısmetse Olur ve adaylarıyla ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Ayça Beğen ve Ceyda Kırıcı'dan sonra yeni gelin adayı Hazal Atabek'de şaşırttı. Kısmetse Olur evinin kendinden emin tavırlarıyla dikkat çeken ismi Hazal Atabek'in İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'ın oğlu İdo Tatlıses ile aşk yaşadığı iddia edildi. Kısa sürede Kısmetse Olur'un gözde adayların olmayı başaran Hazal Atabek, daha önce Ayça Beğen ile aşk yaşayıp hüsrana uğrayan Emre için o evde olduğunu, gönlündeki isim olmazsa evden elenmek istediğini söylemişti. Cesur açıklamalarda bulunan Hazal Atabek, ilk günden dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Hazal-İdo Tatlıses hakkındaki aşk iddialı ilk kez Kısmetse Olur evinde gündeme geldi. Emre'nin tartışmalı aşkı Ayça, Hazal'a neden İdo Tatlıses ile fotoğraf paylaştığını sordu. Kısmetse Olur evinin diğer gelin adayları aşk iddialarını yinelese de Hazal Atabek; "Canım arkadaşım İdo'ya selamlar" diyerek arkadaş olduklarını söyledi. Kısmetse Olur'un fenomeni olduğu bilinenen Demet Akalın'ın fotoğrafı paylaştığını söyleyen gelin adayları "Demet Akalın'ı tanıyor musun?" diye sorunca Hazal Atabek iddiaları"Hayır tanımıyorum ama İdo çok yakın arkadaşım" açıklamasıyla yalanladı..

HAZAL ATABEK KİMDİR?

Eve dönüşüyle bomba etkisi yaratan Hazal Atabek, 22 yaşında ve İstanbul'da yaşıyor. Aslen Ankara'lı olan Hazal Atabek, işletmecilik yapıyor. Kısmetse Olur evine Emre için geldiğini, Emre'den başka hiçbir adayla görüşmeyeceğini belirten Hazal, damat adayları tarafından cesur, sempatik ve pozitif olarak değerlendirildi.