Kısmetse Olur'da Daniela eve geri döndü

Kanal D'nin, ilgiyle izlenen evlendirme programı "Kısmetse Olur" un dün akşam yayınlanan büyük finali yine geceye damgasını vurdu.

Kısmetse Olur'da dün akşam büyük final heyecanı yaşandı. Yapılan oylama sonucunda gelinler evinden Nur elenirken, eve yeni gelen aday ise herkesi şoke etti. Daniela'nın 3.kez tekrar eve girmesi en çok Tankut'u mutlu etsede, Tankut karşısında eski Daniela'yı göremedi.

Eve girdiği andan itibaren Daniela'nın, Tankut ve Cansu'ya tavrı evdeki herkesi şaşırttı.

Daniella Grajdeanu ya da Kısmetse Olur evindeki ismiyle Dani, 23 yaşında.Beykent Üniversitesi Halkla ilişkiler mezunu olan Daniela pilates hocalığı yapıyor.Romanya asılı olan Daniela İstanbul'da ikamet ediyor. Akrep burcu olan Daniela Kısmetse Olur evinden elenmeden önce Gürkan Demirci'den ayrılıp Tankut Denker ile flört etmeye başlamıştı.

Daniela da diğer Kısmetse Olur yarışmacıları gibi kendini spor hocası olarak tanıtsa da gerçekte bir oyuncu.Cast ajansına kayıtlı olan Daniella bazı filmlerde küçük çapta oyunculuk yapmış.

Tankut Denker için Kısmetse Olur'a alınan Daniella'nın gelişine elbette en çok Cansu Deliktaş üzüldü. Tankut için Kısmetse Olur'a katılan Cansu Deliktaş haftalardır onun peşinde koşuyordu.Tankut eve dönen Daniella'nın etrafında pervane olurken Kısmetse Olur ekibi "iki kadın bir adam" aşkı ile reyting tutturmaya çalışacak.