'Kısmetse Olur'da en son kim elendi?' Eşit oy şoku

Kısmetse Olur son eleme gecesi 21 Şubat Pazar günü yapıldı. 'Kısmetse Olur'da kim elendi? sorusunun yanıt bulduğu gecede iki isim eşit oy aldı. Peki bu hafta Kısmetse Olur'da en son kim elendi?

Farklı formatı ve adaylarıyla adından söz ettiren izdivaç programı Kısmetse Olur'un 21 Şubat Pazar günü yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Haftanın finalinin yapıldığı gecede bir hafta boyunca çiftler arasında yaşananlar sorgulanırken; gecenin sonuna doğru "Kısmetse Olur'da kim elendi?" sorusu yanıt buldu. Peki gerginliğin had safhaya çıktığı, yeni iddiaların ortaya atıldığı ve yeni bir adayın katıldığı Kısmetse Olur final gecesinde elenen isim kim oldu? İşte Kısmetse Olur 21 Şubat Pazar günü yaşananlara dair detaylar!

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

"Kısmetse Olur'da kim elendi?" sorusunun yanıtından önce yarışmada bir hafta daha kalacak isimler belirlendi. Peki kimler dokunulmazlık altına alındı? Hafta içerisinde halk oylamasıyla Nur ve Adnan korunmuştu. Haftanın finalinde ise damatlar evinden Murat, gelinler evinden ise Hazal arkadaşları tarafından dokunulmazlık altına alınan isimler oldu. Elemede ise sürpriz bir gelişme yaşandı, ,iki gelin adayı damatlar evinden eşit oy aldı. Kısmetse Olur'un son eleme oylamasında; Emre'ye iki, Semih'e iki, Bedirhan'a ise 4 oy çıktı. Asıl sürpriz ise gelinler için yapılan oylama oldu. Melis'e ve Ayça'ya eşit olarak üçer oy çıktı. Oylar eşit olduğu için ikinci tur oylamasına geçildi. İkinci turda bu kez adı en çok yazılan isim Ayça oldu. İkinci turda bu kez eşitlik bozuldu. Melis için 3 Ayça içinse 5 oy çıktı. Böylelikle gelinler evinden Ayça, damatlar evinden Bedirhan elenme adayı oldu. Kısmetse Olur evinden elenen ismi, Adnan ile Nur arasındaki birincilik yarışı belirledi. Nur'un birinci olmasıyla Ayça Beğen evde kalmaya hak kazanan isim oldu. 10 bin liralık çeki alan ismin Nur olmasıyla Boğaçhan Tuzcu eve veda eden isim oldu. Eleme gecesi öncesinde Boğaçhan Tuzcu'nun eleneceği iddia edilmişti.

KISMETSE OLUR EVİNE YENİ GELEN İSİM

Kısmetse Olur'a veda eden ismin damatlar evinden çıkmasıyla eve yeni bir damat adayı dahil oldu. Bedirhan'ın vedası ardından gelen yeni damat adayı ise Batuhan Cimilli oldu. Kısmetse Olur'un yeni damat adayı Batuhan'ın gelin adaylarından Melis'in eski arkadaşı olduğu ortaya çıktı. 25 yaşında olduğunu belirten Batuhan aslen Erzurumlu ancak İstanbul'da yaşıyor ve akrep burcu.