Kısmetse Olur'da gelin adayı kriz geçirdi

Kısmetse Olur'un olaylı isimleri; Erdem ve Melis kavgasına ikilinin yakınları da katıldı. Kısmetse Olur'a konuk olarak gelen Erdem'in annesi Melis'i yerden yere vurdu.

Seda Akgül'ün sunumuyla haftaiçi her gün yayınalan Kısmetse Olur'da gelin adayları birbirine girdi. 7 damat ve 7 kadın adayının günün 12 saatini beraber geçirdiği izdivaç programı Kısmetse Olur'a bu kez gelin adayları Melis ve Cansel'in kavgası damga vurdu. Gelin adayı Melis kendisindan ayrılan Erdem'in Cansel ile yakınlaşmasına tanık olunca adeta çıldırdı.

Kısmetse Olur'da gelinler evine misafir olan Erdem'in, Cansel ile baş başa yemek yemek istemesine çıldıran Melis, kendinden geçti. Erdem sonunda patlayıp 'hadi canım hadi' diyerek elinin tersiyle Melis'e kapısı gösterince olay daha da büyüdü. Kendinin yakınlaştığı bir ismi başka birine kaptırdığını düşünen Melis reddedilmeyi hazmedemedi ve Erdem'in yakasını bırakmadı. 'Yemeğimi yiyeyim konuşalım' önerisi bile Melis'in kıskançlık krizini yatıştırmadı. Melis bu söz üzerine 'Ben senin keyfini mi bekleyeceğim' diyerek bağırmaya başladı. Erdem sonunda patlayıp 'hadi canım hadi' diyerek elinin tersiyle Melis'e kapısı gösterince olay daha da büyüdü.Kısmetse Olur'da Melis daha önce Erdem ile birlikteydi. Ancak Serhan ile son anda bir ilişki başlatmaya kalkınca ortalık karışmış ve ikili ayrılmıştı. Erdem Melis'den ayrılınca Cansel Çörtük ile çıkmaya başladı.

GELİN KAYNANA KAVGASI

Erdem ve Melis'in bu tartışması ardından iki tarafın da yakınlarının Kısmetse Olur evini ziyarete gitti, ipler koptu. Erdem Dalfidan'ın annesi Feride ile gelin adayı Melis herkesin içinde birbirine girdi. Kısmetse Olur evine girer girmez, Melis'i ilk dakikadan itibaren haşlamaya başlayan Feride Dalfidan şu sözleri söyledi;

-"O keslerle sen kendini kestin bitirdin! Başkalarını kıra kıra kendi kırıklarını tamir edemezsin. Bu sana söyleyebileceğim en net şeydir. Burda 6 delikanlı var onların da anneleri izliyor seni. Hiç bir anne gördüklerine katlanamaz."

MELİS ŞOKA GİRDİ

Bir zamanlar beraber olduğu adamın annesinden bu sözleri duyan Melis önce kısa süreli bir şok yaşa da toparlamaya çalışarak "Neden benim üzerime geliyorsunuz" dedi. Bunun üzerine Erdem'in annesi Melis'in üstünü çizen şu sözleri söyledi;

"Sen bizim hayatımızda bir satırdın yazıldı bitti. Özgürsün istediğini yapabilirsin. Gördüklerim benim için kafidir. Senin yolun açık olsun. Erdem şimdi başka bir ilişkiye başladı Cansel ile yemek yediler. Aklın yolu bir gibi. Cansel'in naifliği ortada umarım herşey yolunda gider. Ben Cansel'i zaten beğenmiştim."

Kısmetse Olur evindeki ve ekran başındakileri şok eden an ise Melis'in teyzsesinin de tartışmaya dahil olduğu anlar oldu. Ekran başındakileri şoke eden kavgada Melis yine 'kes' diye bağırıp terketti. Ardından Melis'in teyzesi ile Feride Hanım birbirine girdi. Erdem ise 'Benim anneme kes dedib Ben bu hakareti kaldırabilecek bir adam değilim' diyerek tepki koydu. Ortalığı toparlamak Aysel Hanım'a kaldı.