'Kısmetse Olur'da kim elendi?' olaylı gecede yanıt buldu

Kısmetse Olur'da kim elendi? sorusu 7 Kasım Cumartesi günü yanıt buldu. Kısmetse Olur evinde 5. haftasındaki eleme gecesinde yarışmaya ve hayallerine veda eden iki isim oldu. Peki, Kısmetse Olur'da kim elendi?

Yapımını Production House'un, sunuculuğunu ünlü sunucu Seda Akgül'ün üstlendiği Kısmetse Olur'un ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yeni izdivaç programı Kısmetse Olur'un eleme gecesi 7 Kasım Cumartesi akşamı yapıldı. Farklı formatı ve renkli yarışmacılarıyla kısa sürede ilgi odağı olan" Kısmetse Olur'da kim elendi?" sorusunun yanıt bulduğu gecede yarışmaya yeni adaylar dahil oldu. Büyük heyecanın yaşandığı "Haftanın Finali" bölümünde hem bayan yarışmacıların hem de erkek yarışmacıların kendi içlerinde belirlediği bir isim hayallerine ve büyük ödüllere veda etti. Peki, 7 erkek ve 7 kadın adayın günün 12 saatini beraber geçirdiği Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

ELEME GECESİNDE TARTIŞMA ÇIKTI

Kısmetse Olur evinde yine büyük bir sürpriz yaşandı ve programda henüz çok yeni olan Adnan Kısmetse Olur evine veda eden isim oldu. Yarışmaya geçen hafta katılan genç damat adayı Adnan üç oy birden aldı. Gelinler evinden arkadaşlarının ortak oyuyla elenen isim ise Daniela oldu. Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen izdivaç programı Kısmetse Olur'da eleme stresi gergin anlar yaşanmasına neden oldu. Duygu'ya tepki gösteren Daniela'nın sert sözleri, kızlar evinde tartışma yarattı.İlk turda Cansel ve Daniela ikişer oy alınca ikinci tura geçildi. Üç oy Cansel üç oy da Cansel aldı. Ancak dördüncü oyda Dani'nin adı çıktı. Dani böylelikle Kısmetse Olur evinde elendi.

KISMETSE OLUR EVİNE 2 YENİ İSİM

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıt bulduğu, olaylı gece de programa iki yeni yüz dahil oldu. Daniela ve Adnan'ın vedasının ardından, elenen yerine; kızlar evine Şermin, erkekler evine ise Önder katıldı.