Kısmi Tutulmanın Akrep burcuna Etkisi

Akrep burcu tutulmadan nasıl etkilenecek?

Sevgili Akrepler, 4 Haziran saat 14:12 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Kısmi Ay Tutulması, başta, finansal gelirleriniz olmak üzere, kayıp-kazanç anlamındaki her türlü konuda değerlendirmelerde bulunmanızı sağlayan bu oluşumu güce dönüştürmek mümkündür. Bunun için mevcut şartlarınızı gözden geçirmeniz gerekmekte. İşinizden elde ettiğiniz gelir yaşamınızı huzur ve güvenlik içinde geçirmenizi sağlamıyorsa bunun için neler yapmanız gerekiyor öncelikle bunu gözden geçirmelisiniz.

Şartlarınızı daha iyi hale getirmek için, kendi payınıza düşenler nelerdir? Kendinizi parasal kazanç açısından yeterli görmediğiniz takdirde özgüveninizi sağlayacak ne gibi bir girişimde bulunmalısınız, kaynaklarınızı düzenli bir şekilde elde etmek adına acil olarak verilmesi kararlar nedir? Endişesiz ve düzenli bir gelir için başka iş şartları veya olanakları için girişimde bulunmanız gerekebilir. Kendinizde gördüğünüz eksikler, cesaretsizlik veya güvensizlik nedeniyle bir türlü başlatamadığınız planlarınız üzerinde çalışmalısınız.

Reklam
Reklam

Eğer şikayetçi olduğunuz durumlar varsa, bunları düzenleme yoluna gitmelisiniz. Bazılarınız gelir düzeyi iyi olmasına rağmen harcamaları konusunda dikkatsiz davrandıkları için zor durumlara düşmekteler. O zaman bugünden itibaren daha tutumlu olmak adına iradenizi devreye sokmalısınız. Tabii ki değişimler kısa sürede gerçekleşmez.

Ancak buna niyetli olduğunuz zaman hayatta imkansız diye bir şey yoktur. Kısmi Ay tutulması, meslek hayatınızla ilgili konulara ciddiyetle önem verilmesi, hedeflerinizin tayini, cinsel hayatınız ve ilişkinizdeki paylaşımın gerçekçi bir şekilde ele alınması, borçlarınız, kendinizi geliştirmeniz yönünde de önem taşır. Ayrıca tüm burçlar açısından ortak bir not olarak eklemek isterim.

Doğum haritalarınızda, Kısmi Ay Tutulmasının gerçekleştiği alan tümüyle mercek altına alınmadan söylenecek, yazılacak her şey genel etkiler olmaktan öteye geçmez. Bunun bilinmesinden yarar görüyorum.