Kitap Fuarı Minik Ziyaretçilerini De Ağırlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 4. Kocaeli Kitap Fuarı'nın minik ziyaretçileri anne babaları ile birlikte kitap...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 4. Kocaeli Kitap Fuarı'nın minik ziyaretçileri anne babaları ile birlikte kitap fuarını dolaşıyor.

Ebeveynleriyle birlikte stantlarda kitaplara dokunan minikler, küçük yaşlardan itibaren kitaplara aşina oluyor. Çocukların ilgiyle izledikleri Pepe figürü de okuma kültürünün oluşması için minikler ile birlikte kitap okuyor.

Bu sene 4. Kocaeli Kitap Fuarı'nı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde kitapseverleri kitaplarla buluşturdu. İlk günlerden itibaren on binlerce kişinin ziyaret ettiği kitap fuarında minik ziyaretçiler de dikkat çekti. Çocuk yayınlarının satıldığı stantlarda vakit geçiren minikler, beğendikleri kitapları evlerine götürdü.

Reklam
Reklam

Anne ve babalarının yanında binlerce çocuğun katıldığı Kitap Fuarı'nda çocuklar kitaplarla bir araya geldi. Çocukların yanı sıra anne ve babalar yeni doğan bebekleri ile fuara renk kattı. 4. Kocaeli Kitap Fuarında minik bebeklerini çocuk arabaları ile fuar alanına getirerek gezdiren yüzlerce anne-baba da çocukların değişik bir gün yaşamasını sağladı. Fuar alanında Pepe figürü çocukları eğlendirerek birlikte kitap okudu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kitap okuma kültürünün oluşması için en önemli çocuk yayınevlerinin fuarda yer almasını sağladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: