Kitap Kurtları Hunat’ta Buluşacak

Kayseri Hunat Hatun Medresesi’nde 27 Nisan- 1 Mayıs tarihleri arasında yapılacak 'Kayseri Kültür Yayınları Fuarı’nda...

Kayseri Hunat Hatun Medresesi’nde 27 Nisan- 1 Mayıs tarihleri arasında yapılacak 'Kayseri Kültür Yayınları Fuarı’nda kitap kurtları bir araya geliyor. Organizasyonda kitapseverler birçok tanınmış yazarla da sohbet imkanı bulacak.

Vektörgrup Yayın Dağıtım sponsorluğunda yarın açılacak 'Kayseri Kültür Yayınları Fuarı'nda Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocasinan İMKB Anadolu İmam Hatip Lisesi de iştirakçi olarak yer alacak. Fuara, Kayserili birçok milletvekilinin yanı sıra Vali Şerif Yılmaz’ın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin de katılacağı belirtildi. Promosyonlu ve indirimli kitapların satılacağı fuara katılacak yazarlar da okuyucularıyla sohbet edecek.

Reklam
Reklam

Fuara katılacak yazarlar arasında, ilk gün programında Metin Özdamarlar, Ahmet Mahir Pekşen, Muhsin İlyas Subaşı, Said Türkoğlu ve Sergül Vural var. İkinci gün ise, İbrahim Refik, Burhanettin Akbaş, Recep Çalkaner, Ali Özkanlı ve Osman Alagöz sohbetlere katılacak. Pazartesi günü fuara, Lütfi Bergen, Bekir Oğuzbaşaran, Mehmet Hüsrevoğlu, Mehmet Azim ve Nevin Halıcı katılacak. Salı günü de Mehmet Paksu, Osman Oral ve Ahmet Günbay Yıldız okuyucularıyla sohbet edecek. Son gün ise Yavuz Bahadıroğlu, Bülent Gündoğan, Mehmet Ayman ve Dr. Kemal Tekden hem kitap imzalayacak hem de okuyucularıyla sohbet edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: