Kitap Okuma Şenliği Ilgi Gördü

Eğitimciler Derneği ve Kaynak Kültür Yayın Grubu tarafından düzenlenen 'Kitap Okuma Şenliği' Sorgun’da coşkulu bir...

Eğitimciler Derneği ve Kaynak Kültür Yayın Grubu tarafından düzenlenen 'Kitap Okuma Şenliği' Sorgun’da coşkulu bir kalabalığın hazır bulunduğu Sorgun Belediye Düğün Salonu'nda geniş katılımlı bir organizasyonla açıldı. Toplumun tüm kesimlerine okumanın özendirilmesi, kitap sevgisinin arttırılmasının amaçlandığı şenlik kapsamında açılan kitap fuarı büyük ilgi gördü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın koordinasyonunda başlatılan 'Türkiye Okuyor' ve 'Okullar Hayat Olsun' projelerine destek olmak ve Türkiye'de okuma oranını artırmak amacıyla düzenlenen Kitap Okuma Şenliği'nin açılışına Ankara Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve davetliler katıldı.

Reklam
Reklam

Kitap okumanın özendirilmesi, toplumun bilginin kaynağına daha çabuk ulaşması amacıyla bu şenliği düzenlediklerini bildiren Kaynak Kültür Yayın Grubu yetkilileri, kitap okuma ile ilgili önümüzdeki günlerde yapılacak olan bir yarışmada dereceye girenlere ödüller verileceğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz