Kitap Okumada Dereceye Giren Öğrencilere Fotoğraf Makinesi Ödülü

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencileri...

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencileri fotoğraf makinesiyle ödüllendirdi. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'nda lise kategorisinde birinci olan Manavgat Lisesi'nden Betül Altıner ve dereceye giren öğrenciler Buse Yıldız, Sinem Ünsal, Nejla Güven, Okul Müdürü Coşkun Sökmen, edebiyat Öğretmenleri Tülay Enhoş, Abdurrahman Bulut ve Fatih Açıkgöz'le birlikte Başkan Sözen'i makamında ziyaret etti. Sözen, yarışmada dereceye giren öğrenci ve öğretmenlerini tebrik etti.
Okul Müdürü Coşkun Sökmen, yarışmaya ortaokul ve liselerden toplam 552 öğrencinin katıldığını söyledi. Kitap okumanın önemine değinen Başkan Sözen'de, öğrencilere bol bol kitap okumaları ve kitap okumak için kendilerine vakit ayırmaları tavsiyesinde bulunarak fotoğraf makinesi hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: