Kitap ve kırtasiye yardımı

Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, ilköğretim okulu öğrencilerine kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

IĞDIR (İHA) - Iğdır İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kıyasettin Koçoğlu tarafından organize edilen yardımda, öğrencilerinin kendi aralarında topladıkları para ile temin edilen kitap ve kırtasiye malzemeleri, Karakoyunlu ilçesine bağlı İslam Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtıldı.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülhakim Yüce'nin de desteklediği yardım kampanyasını değerlendiren Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, öğrencilerin sosyal sorumluluk duygusu ile örnek bir davranış sergilediklerini belirterek "Yardım kampanyası, öğrencilerimizin hayata ve insana bakış açılarını ortaya koymaktadır. Sosyal sorumluluğa sahip öğrencilerimiz tarafından yapılan yardım çalışmalarını taktir ediyor ve yürekten destekliyorum " dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz