Kitapları Hediye, Mektupları Arkadaşlık Daveti Oldu

Gaziantep Özel Sanko İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencileri, 'Mektupla Gelen Kitap' projesi kapsamında Bitlis’teki 3...

Gaziantep Özel Sanko İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencileri, 'Mektupla Gelen Kitap' projesi kapsamında Bitlis’teki 3 köy okulundaki öğrencilere severek okudukları kitapları ve yazdıkları mektupları gönderdi.

Öğrenciler, Bitlis’in Tanrıyar, Narlıdere ve Yeşilsırt köylerinde daha önce hiç tanımadıkları yaşıtlarına okudukları kitap hakkındaki duygu ve düşünceleriyle birlikte kendilerini tanıtan mektubu kitaplar aracılığıyla iletti. Daha sonra mektup arkadaşlarından cevap alan öğrenciler, kendileri gibi kitap dostu birer mektup arkadaşı edindi, bir başkası ile kitabını paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Reklam
Reklam

Özel Sanko İlköğretim Okulu Müdürü Handan Şahintaş, öğrencilerinin bu projelerinde paylaşmanın önemini bir kez daha kavradıklarını belirterek, “Öğrencilerimiz, kitaplar aracılığıyla kurulan iletişimin mekanları ortadan kaldırdığını görmüştür. Kitaplarla yeni dostluklar oluşturmak için gelecekte de çalışmalarımız olacaktır.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: