Kitaplarla kardeşlik köprüsü

Şehit Sedat Pelit Anadolu lisesi Kütüphanecilik Kulübünün yürüttüğü çalışma ile Candarlı İlk ve Orta Okulu kütüphanesine

Şehit Sedat Pelit Anadolu lisesi Kütüphanecilik Kulübünün yürüttüğü çalışma ile Candarlı İlk ve Orta Okulu kütüphanesine 1 adet projeksiyon, çok sayıda kitap hediye edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir YIKILMAZ, Okul Müdürü İsmail AKTAŞ, Kulüp Danışman öğretmenleri Zehra USTAEL ve Meryem ALTUNDAĞ, kulüp öğrencileri eşliğinde 02.05.2013’de Candarlı İlköğretim Okulunu ziyaret ettiler. Okul şartlarını yakından görme fırsatı bulan liseliler, bundan sonra ellerinden geldiğince Candarlı İlk ve Orta Okulunun yanında yer alacaklarını belirttiler.

Reklam
Reklam

Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü daha öncede pek çok köy okulunun kütüphanesine katkıda bulunmuştu.

Kütüphanecilik Kulübü başkanı Begüm Dilara ÜRESİN, kardeş okul projelerine katılımın okulumuzda bir fark yarattığını, öğrencilerde “empati” duygusunun gelişimine katkıda bulunduğunu, bu projelerin devam edeceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: